Монітор Dell U4320Q (210-AVCV) - AT280776 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор Dell U4320Q (210-AVCV) - AT280776 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Монітор Dell U4320Q (210-AVCV)
Монітор Dell U4320Q (210-AVCV)
Монітор Dell U4320Q (210-AVCV)
Монітор Dell U4320Q (210-AVCV)

Монітор Dell U4320Q (210-AVCV) - AT280776

Код товару: AT280776
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Діагональ дисплея - 42.5", Тип матриці - IPS, Максимальна роздільна здатність екрану - 3840 x 2160, Частота оновлення екрану - 60 Гц, Співвідношення сторін - 16:9, Покриття - Anti-Glare, 5мс (G&G), 0.2451, Технології Picture-In-Picture, Picture-By-Picture, Інтерфейси та підключення - DisplayPort, 2 х HDMI, 3 x USB 3.0, USB-C, 3.5 mm Mini-Jack, VESA - 100х100 мм, 200 x 200, чорний, ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell
Максимальна роздільна здатність екрана 3840x2160
Тип матриці IPS
Покриття Anti-Glare
Частота оновлення екрану 60 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка LED
Інтерфейси і підключення 2 х HDMI, 3xUSB 3.0, Display Port, USB-C
Колір Чорний
Тип монитора Для дома и офиса
Особливості гнездо для замка Kensington, Поворотный экран (Pivot), Регулировка наклона, Регулировка по высоте
VESA 200x200, 100х100 мм
Время отклика матрицы 5мс(G&G)
Яркость 350 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Шаг между пикселами, мм 0.2451
Технологии улучшения изображения Picture-By-Picture, Picture-In-Picture
Потребляемая мощность в рабочем режиме 75 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Размеры с подставкой 967.2 x 655.2 x 249 мм
Вес с упаковкой 2.56 кг
Вес без упаковки 17.6 кг
Штрихкод 5397184200650
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис

Придбати Монітор Dell U4320Q (210-AVCV) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Монітор Dell розроблений для продуктивної роботи

Оцініть неймовірну деталізацію та реалістичну кольоропередачу на цьому стильному тонкому моніторі з діагоналлю 42.5” , роздільною здатністю Ultra HD та інтерфейсом USB-C .

Відмінна якість зображення

Бездоганність у деталях. Кожне зображення буквально оживає на цьому екрані діагоналлю 42.5". Завдяки роздільній здатності Ultra HD (3840 x 2160) ви побачите в рази більше деталей у порівнянні з роздільною здатністю Full HD.

Точність кольору за промовчанням. Монітор UltraSharp проходить заводське калібрування, в результаті чого охоплення колірного простору sRGB досягає 99% при значенні кольорорізності менше 2, тому всі відтінкивідображаються максимально точно без додаткового налаштування. Охоплення 99% колірного простору Rec709 і 85% DCI-P3 забезпечує природну перенесення кольорів у різних форматах відео.

Завжди оптимальний кут огляду. Насолоджуйтесь соковитими та яскравими кольорами під будь-яким кутом огляду завдяки технології планарної комутації (IPS).

Інноваційна конструкція

Універсальне регулювання для максимальної зручності роботи. Функції регулювання висоти, нахилу та повороту у горизонтальній та вертикальній площинах дозволяють працювати з комфортом протягом усього дня. Покращена конструкція з шарнірним механізмом на перехіднику полегшує регулювання, а перехідник при цьому залишається у фіксованому положенні.

Акуратне робоче місце без поплутаних дротів. Поліпшена система організаціїкабелів дозволяє навести лад на столі та зосередитися на роботі.

Нешкідливий для очей. Цей монітор пройшов сертифікацію TUV та оснащений екраном без мерехтіння за допомогою технології ComfortView, що знижує рівень шкідливого синього світіння екрану. Він забезпечує мінімальне навантаження на очі навіть за тривалого використання.

Зручні можливості підключення

Все в одному. Звільніть місце на робочому столі за допомогою кабелю USB-C, що додається, і отримайте комплексне рішення, здатне передавати живлення, дані, аудіо та відео з використанням всього одного кабелю.

Величезні переваги в одному кабелі. Зручна зарядка за допомогою кабелю USB-C, який також використовується для підключення пристрою до монітора. Ваші комп'ютери безпечно заряджаються від джерела живлення потужністю до 65Вт завдяки вбудованому рішенню Dell для захисту від стрибків напруги.

Плавне перемикання. З легкістю залишайте робоче місце, вирушайте на ділову зустріч і повертайтеся до роботи завдяки всього зручному кабелю USB-C.

Регулювання положення максимальної зручності. Монітор можна повертати у вертикальній та горизонтальній площинах, нахиляти та регулювати по висоті для комфортної роботи протягом усього дня. Крім того, до ваших послуг – широкий вибір підставок та кріплень, включаючи VESA, що забезпечує ще більшу гнучкість.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані