Блок живлення Vinga 400W (PSU-400-12 black) - AT028254 - купити Блоки живлення в Києві й Україні, доступні ціни на Блок живлення Vinga 400W (PSU-400-12 black) - AT028254 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Блок живлення Vinga 400W (PSU-400-12 black)

Блок живлення Vinga 400W (PSU-400-12 black) - AT028254

Код товару: AT028254
В наявності
499 грн
Короткий опис:
Стандарт БЖ ATX 12V v2.3, Тип БЖ для комп'ютерів, Модуль PFC пасивний, Кількість роз'ємів SATA 2, Підключення материнскої плати 24 pin, Підключення процесора 4 pin,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Vinga
Потужність 400Вт
Стандарт БП ATX 12V v2.3
Диаметр вентиляторов 1x120 мм
Тип БП для компьютеров
Модуль PFC пассивное (радиатор)
Подключение материнской платы 24 pin
Тип охлаждения активное
Захист від OVP (защита от превышения напряжения), SCP (защита от короткого замыкания), OCP (защита от перегрузки по току на каждом канале)
Размеры, мм 140 х 150 х 86 мм
Подключение процессора 4 pin
OutputСurrent +3,3V 16A
OutputCurrent +12V1 20A
OutputСurrent -12V 0.1А
Опис

Придбати Блок живлення Vinga 400W (PSU-400-12 black) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Блок живлення 400W чорного кольору від компанії Vinga - це компактний прилад, який відмінно підходить для установки в системні блоки офісних комп'ютерів і будь-яких інших ПК, призначених для вирішення простих завдань. Його потужності цілком достатньо для того, щоб перекрити потреби в електроживленні малопродуктивних графічних адаптерів, а також відеокарт з живленням від материнської плати.

Модель оснащена пасивним модулем PFC, який в достатній мірі ефективно справляється з функцією компенсування потужності в малому діапазоні. У конструкції передбачено 2 входи SATA і стільки ж роз'ємів Peripheral. Ризик перегрівання пристрою зведений до мінімуму: вбудований кулер з розмахом лопастей 12 см швидко виводить з блоку нагріте повітря, тому в технічних вузлах приладу практично не скупчується пил, а всі деталі довго зберігають прийнятну температуру навіть при інтенсивній експлуатації ПК в літній сезон. Додатково запас міцності виробу розширюється завдяки трьом захисним технологіям - OVP, OCP і SCP. Ці заходи безпеки захищають БЖ від поломок, пов'язаних з подачею підвищеної напруги, перевантаженнями за струмом на каналах і короткими замиканнями.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

особисті дані