Монопод для селфі Grand-X Deluxe Jack 3,5 U-крепление 200-750мм Rose (MPGDJ3URS) - AT028340 - купити Інше в Києві й Україні, доступні ціни на Монопод для селфі Grand-X Deluxe Jack 3,5 U-крепление 200-750мм Rose (MPGDJ3URS) - AT028340 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Монопод для селфі Grand-X Deluxe Jack 3,5 U-крепление 200-750мм Rose (MPGDJ3URS)

Монопод для селфі Grand-X Deluxe Jack 3,5 U-крепление 200-750мм Rose (MPGDJ3URS) - AT028340

Код товару: AT028340
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Матеріал нержавіюча сталь, Мінімальна висота 20 см, Максимальна висота 75 см, Максимальне навантаження 0.5 кг, Вага 0.12 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Матеріал нержавіюча сталь
Вага 0.12 кг
Минимальная высота 20
Максимальна высота 75 см
Виробник Grand-X
Опис

Придбати Монопод для селфі Grand-X Deluxe Jack 3,5 U-крепление 200-750мм Rose (MPGDJ3URS) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Тримач Grand-X Deluxe являє собою легкий і компактний селфи-монопод для смартфона. Монопод для селфи — це річ, яку повинен мати кожен, хто любить фотографуватися. Пристрій дозволяє робити свої особисті фотосесії без допомоги навколишніх. Закріпивши свій смартфон і висунувши рукоятку на необхідну відстань, ви без праці зможете вибрати для себе необхідний ракурс для незабутніх фотокадрів.

При цьому, монопод має невелику вагу і розмір в складеному стані, і не доставить незручності при його транспортуванні. Його можна покласти в рюкзак або невелику сумку, і він буде завжди під рукою.

Монопод Grand-X Deluxe Jack 3.5 синхронізується зі смартфоном через роз'єм Jack 3.5. Кнопка управління вбудована в ручку. Зручна ручка з антиковзаючим покриттям і надійне U-образне кріплення забезпечать зручність монопода.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані