Монітор Neovo RX-22G WHITE - AT283631 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор Neovo RX-22G WHITE - AT283631 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Монітор Neovo RX-22G WHITE
Монітор Neovo RX-22G WHITE
Монітор Neovo RX-22G WHITE
Монітор Neovo RX-22G WHITE
Монітор Neovo RX-22G WHITE
Монітор Neovo RX-22G WHITE
Монітор Neovo RX-22G WHITE
Монітор Neovo RX-22G WHITE

Монітор Neovo RX-22G WHITE - AT283631

Код товару: AT283631
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Діагональ дисплея - 21.5", Тип матриці - TN, Максимальна роздільна здатність екрану - 1920 х 1080, Частота оновлення екрана - 75 Гц, Співвідношення сторін - 16:9, 3мс, 0.248, Технології покращення зображення - Picture-In-Bicture, Pic -Picture, Інтерфейси та підключення - DisplayPort, DVI, 1 x USB 2.0, VGA, HDMI, RS-232, RCA in, RCA out, 2 x BNC, 3.5 mm Mini-Jack, VESA - 100х100 мм, 75х75 мм, 2 х 2 Вт, чорний, ,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Neovo
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080
Тип матриці TN
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Частота оновлення екрану 75 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Інтерфейси і підключення 1xUSB 2.0, 2 x BNC, Display Port, DVI, HDMI, RCA in, RCA out, RS232, VGA
Колір Чорний
Встроенные колонки 2 х 2 Вт
Тип монитора Профессиональные
Особливості гнездо для замка Kensington
VESA 100х100 мм, 75х75 мм
Время отклика матрицы 3мс
Яркость 250 кд/м2
Контрастность динамическая 20 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 170/160
Шаг между пикселами, мм 248
Технологии улучшения изображения Picture-By-Picture, Picture-In-Picture
Потребляемая мощность в рабочем режиме 21 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Размеры с подставкой 513.2 x 368.5 x 155 мм
Размеры без подставки 513.2 x 324.3 x 56.2 мм
Вес с упаковкой 87 кг
Вес без упаковки 6.7 кг
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис

Придбати Монітор Neovo RX-22G WHITE Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Серія RX , розроблена з особливою увагою до безпеки та промислових умов, цінується за свою надійність, довговічність та універсальність. Надійність підвищується завдяки оптичному склу NeoV™ та металевому корпусу, які забезпечують найкращий у своєму класі захист та зручне обслуговування. Створений для тривалої роботи та цілодобової роботи, він оснащений технологією AG Neovo Anti-Burn-in™, яка запобігає появі сторонніх зображень та гарантує професіоналам сьогодення, а не минуле. Пристосовуючись до потреб користувача, широкий спектр можливостей підключення забезпечує повну сумісність із зовнішніми пристроями, а такожзабезпечує можливість PiP/PbP для додатків із кількома зображеннями. Унікальна і неперевершена серія RX може протистояти найвибагливішим середовищам.

Надійність у галузі

Серія RX спеціально розроблена для подолання труднощів, пов'язаних із тривалими операціями в режимі 24/7. Технологія AG Neovo Anti-Burn-in™ також запобігає появі зображень під час безперервних критично важливих операцій. Його металевий корпус та оптичне скло NeoV™ не тільки захищають серію RX від пошкоджень, а й полегшують технічне обслуговування.

Оптимізовано для спостереження та безпеки

Серія RX, створена з використанням новітньої технології надвисокої роздільної здатності, дозволяє масштабувати зображення з більш високою і більш детальною роздільною здатністю для кращої чіткості.Крім того, спеціально призначений для диспетчерської, зручний для користувача режим відеоспостереження попередньо налаштований для забезпечення максимальної чіткості зображення у сценарії зйомки при слабкому освітленні вночі.

Підтримує кілька входів та каналів

Картинка в картинці (PiP) та картинка поруч (PbP) дозволяють користувачеві одночасно відображати кілька каналів на одному екрані та легко перемикатися між ними за допомогою клавіатури. З кількома джерелами підключення серія RX охоплює більшість цифрових і аналогових сигналів, включаючи DisplayPort, HDMI, DVI, VGA, S-Video та Composite.

Програмне забезпечення PID Command & Ctrl

PID Command & Ctrl – це програмне забезпечення, яке дозволяє користувачам керувати дисплеями спостереження та безпеки AG Neovo через з'єднання LAN або RS232. Вінзабезпечує простий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс для віддаленого керування, налаштування екранного меню та зручного керування розгорнутими дисплеями. Його також можна використовувати для створення відеостін за лічені хвилини та для допомоги системним інтеграторам у налаштуванні дисплеїв.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані