Монітор Dell P2217 Black (210-AJCG) - AT028516 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор Dell P2217 Black (210-AJCG) - AT028516 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Монітор Dell P2217 Black (210-AJCG)

Монітор Dell P2217 Black (210-AJCG) - AT028516

Код товару: AT028516
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрана 1680 х 1050, Діагональ дисплея 22", Тип матриці TN+film, Тип монітора Професійні, Співвідношення сторін 16:10, Особливості Регулювання по висоті, Регулювання нахилу, Поворотний екран (Pivot), Поворот монітора , USB-концентратор,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Dell
Діагональ дисплея 22
Максимальна роздільна здатність екрана 1680 х 1050
Тип матриці TN
Покриття Anti-Glare
Співвідношення сторін 16:10
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення 2 x USB 2.0, VGA, DisplayPort, 2 x USB 3.0, HDMI
Колір Чорний
Тип монитора профессиональный
Особливості Регулировка по высоте, Регулировка наклона, Поворотный экран (Pivot), Поворот монитора (Swivel), Замок Кенсингтона, USB-концентр
VESA VESA (100х100мм)
Время отклика матрицы 5мс
Яркость 250 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 40 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Потребляемая мощность в рабочем режиме 45 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.3 Вт
Опис

Придбати Монітор Dell P2217 Black (210-AJCG) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Монітор Dell P2217

Неперевершена продуктивність
Монітор Dell 22 | P2217 підвищує продуктивність на робочому місці, забезпечуючи додаткову зручність для користувача.

Створений для максимальної зручності
Ви можете легко вибрати потрібний кут, висоту та розташування монітора, щоб насолоджуватися чудовим зображенням на кількох моніторах без зайвих зусиль.

  • Менше перешкод у роботі. Завдяки тонкій рамці працювати на кількох моніторах набагато зручніше, а зображення виглядає майже єдиним.
  • Універсальність, на яку можна покластися. Оцініть можливість повноцінного налаштування кутів повороту в горизонтальній тавертикальної площини, нахилу, а також висоти відповідно до ваших уподобань.
  • Розширені можливості підключення. Різні порти на нижній і бічній панелі монітора дозволяють легко підключати всілякі пристрої.

Високий комфорт при перегляді
Монітор Dell 22 | 2217 ідеально підійде професіоналам, які довго працюють за комп'ютером, яким потрібен монітор з чудовою якістю зображення, що не перенапружує очі.

  • Абсолютна чіткість. Ви отримуєте монітор з чудовою якістю зображення, точним кольором, неймовірно широким кутом огляду та високою динамічною контрастністю (4 000 000:1).
  • Зручність роботи з меншою напругою. Технологія Dell ComfortView знижує рівень синього свічення екрану, а завдяки живленню постійним струмом забезпечуєтьсявідсутність мерехтіння зображення.
  • Режими Auto Mode та PowerNap. Параметри кольору в програмах можна настроювати, в тому числі за допомогою готових конфігурацій. А завдяки режиму PowerNap можна не перейматися надмірним енергоспоживанням, коли ви не використовуєте комп'ютер.

Найкращі монітори у світі
Дбати нема про що, адже ви можете повністю покластися на виробника найкращих моніторів у світі.

Гарантія класу Premium на панель
Гарантія категорії Premium на панель дозволяє безкоштовно замінити панель протягом періоду дії обмеженої гарантії обладнання, якщо на екрані з'явиться хоча б один яскравий піксель.

Dell допоможе у будь-якій ситуації
Купуючи монітор Dell, ви отримуєте розширене обслуговування із заміною, що діє протягом трирічної обмеженої гарантії наобладнання. Крім того, ви можете придбати послугу ProSupport та отримати можливість цілодобового звернення до служби технічної підтримки у будь-який день з питань, пов'язаних з налаштуванням, пошуком та усуненням несправностей та багатьма іншими темами, а також розширене обслуговування із заміною монітора на наступний робочий день.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані