Ніж Ganzo G735 оранжевый (G735-OR) - AT028577 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж Ganzo G735 оранжевый (G735-OR) - AT028577 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Ніж Ganzo G735 оранжевый (G735-OR)

Ніж Ganzo G735 оранжевый (G735-OR) - AT028577

Код товару: AT028577
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Довжина клинка 86 мм, Матеріал клинка сталь 440 C, Вага 139 г, Загальна довжина 205 мм, Товщина клинка 3.5 мм, Матеріал рукояті G10,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Длина клинка 86 мм
Материал клинка сталь 440 C
Толщина клинка 3.5 мм
Материал рукояти G10
Замок AXIS
Виробник Ganzo
Вага 139 г
Опис

Придбати Ніж Ganzo G735 оранжевый (G735-OR) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ніж - це предмет, без якого просто не обійтися ні в побуті, ні під час відпочинку. Ножі є в кожному будинку, але для людей, які люблять вільний час проводити на природі, мало функціональності звичайного кухонного ножа. У кожного рибалки, мисливця, туриста обов'язково повинен бути хороший складаний ніж, який зручно взяти з собою в будь-яку подорож, і який допоможе в польових умовах вирішити питання приготування їжі, роботи зі спеціальним спорядженням, облаштування наметового табору і багато інших.

Компанія Ganzo спеціалізується на випуску туристичних, мисливських, рибальських ножів, а також мультитулів і точилок. Кожен з перерахованих предметів займе гідне місце в переліку похідного спорядження і допоможе зробити відпочинок більш комфортним. Але головна перевага продукції Ganzo перед товарами інших виробників полягає в тому, що при порівнянному рівні якості, ціна Ganzo істотно більш демократична. Власники компанії поставили перед собою і командою своїх однодумців досить складне завдання: зібрати все краще, що вже реалізовано у виробництві ножів, точилок і мультитулів, доповнити ці технології власними технічними розробками і, використовуючи тільки матеріали високої якості, випускати доступну за ціною продукцію. Здавалося б, що категорії ціни та якості повинні перебувати в оберненій залежності, але компанії Ganzo вдалося довести на практиці, що і продукти високої якості можуть бути недорогими.

Ножі Ganzo - відмінний вибір, якщо вам потрібен хороший ніж для повсякденних завдань: якісна сталь, універсальний і практичний матеріал рукоятки, надійний і зручний замок леза.

Багато моделей ножів Ganzo представляють собою репліки добре відомих ножів від топ-виробників, які давно і міцно відомі на світовому ринку. Вони ні в чому не поступаються за якістю своїм прообразам. Більше того, деякі з ножів інженери компанії Ganzo навіть змогли ще більше вдосконалити, завдяки чому вони зайняли верхні позиції в рейтингу популярності серед покупців у всьому світі.

Компанія Ganzo презентувала мультифункціональний ніж Ganzo G735 з розширеним набором інструментів, який орієнтований на рятувальників і всіх любителів екстремальних видів спорту і відпочинку на природі. Втім, рибалкам і мисливцям він теж буде цікавий.

Клинок ножа, як і інші інструменти, виготовлений з якісної нержавіючої сталі з маркуванням 440С. Це нержавіюча сталь з високим рівнем антикорозійних властивостей. Твердість загартування сплаву становить + -58HRC. Таким чином, ця сталь довго тримає гостру заточку ріжучої кромки і може використовуватися в умовах підвищеної вологості.

Лезо ножа отримало гладку заточку Plain, яка вважається універсальною і підходить практично для будь-яких видів робіт. Гладко заточений ніж робить рівні й максимально акуратні розрізи. Клинок утримується в обраному положенні за рахунок вбудованого замку Axis-Lock. Це штифтової механізм, який виключає варіант випадкового спрацьовування навіть в тому випадку, якщо ніж знаходиться під навантаженням. Важливим моментом є те, що цей замок потрібно періодично чистити і не допускати забивання всередину бруду.

Крім клинка, ніж Ganzo G735 має також додатковими інструментами. У торцевій частині рукоятки розташований склобій, а крім того, в неї вбудована відкривачка для пляшок і консервних банок, з інструментом, який зачищає дроти, і різак для мотузок, ременів і строп. З їх допомогою ви легко впораєтеся із завданнями, які можуть виникнути в надзвичайній ситуації, а також легше виконайте нескладну стандартні види робіт під час перебування за містом.

Рукоятка даної моделі ножа така ж практична і довговічна, як і інші його деталі. Для неї використовуються накладки з композитного матеріалу G10, який представляє собою з'єднання скловолокна і епоксидних смол. Це ергономічна і міцна ручка з фактурної не ковзаючою в руках поверхнею. Вона не схильна до корозії і впливу поширених негативних факторів, не перегрівається влітку і не перемерзає взимку. Крім того, покупці можуть вибрати потрібний колір з чотирьох можливих варіантів: однотонний чорний, хакі (темно-зелений), помаранчевий або ж жовтий з чорним узором.

Особливості:

  • складаний ніж з додатковими інструментами;
  • лезо ножа з прямою заточкою;
  • використовується нержавіюча сталь 440С;
  • твердість сплаву + -58HRC;
  • розмір леза ножа - 8,6 см;
  • товщина клинка по обух - 0,35 см;
  • довжина ножа у відкритому вигляді становить 20,5 см;
  • рукоятка зроблена з міцного склопластику G10;
  • в ніж вбудований замок Axis-Lock;
  • вага ножа становить 139 м

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані