3D-принтер XYZprinting da Vinci miniMaker (3FM1XXEU00D) - AT028601 - купити 3D-принтери в Києві й Україні, доступні ціни на 3D-принтер XYZprinting da Vinci miniMaker (3FM1XXEU00D) - AT028601 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

3D-принтер XYZprinting da Vinci miniMaker (3FM1XXEU00D)

3D-принтер XYZprinting da Vinci miniMaker (3FM1XXEU00D) - AT028601

Код товару: AT028601
Немає в наявності
Короткий опис:
Технологія друку моделювання методом наплавлення (FDM/FFF), Кількість друкуючих головок 1, Діаметр сопла 0.4 мм, Область побудови 150 x 150 x 150 мм, Товщина шару 0.1 - 0.4 мм, Якість друку 100 мікрон,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник XYZprinting
Технологія друку моделирование методом наплавления (FDM/FFF)
Диаметр сопла 0.4 мм
Область построения 150 x 150 x 150 мм
Толщина слоя 0.1 - 0.4 мм
Качество печати 100 микрон
Материал для печати PLA
Диаметр нити 1.75 мм
Інтерфейси USB
Типы файлов .STL, .3w, .3mf
Совместимое ПО XYZware
Совместимые ОС Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows 10, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.10
Розміри 39 x 34 x 36 см
Колір желтый
Опис

Придбати 3D-принтер XYZprinting da Vinci miniMaker (3FM1XXEU00D) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

3D-принтер XYZprinting da Vinci miniMaker (3FM1XXEU00D)
Ваш перший 3D-принтер
Принтер da Vinci miniMaker використовує інтуїтивно зрозумілу систему автоматичного калібрування, яка регулює екструдер і платформу для створення найкращого друку.

Невеликий принтер, безмежні ідеї
Незважаючи на невеликий, легкий корпус, принтер da Vinci miniMaker виконує надійний друк предметів розміром 15 x 15 x 15 см.

Екологічний і безпечний
Принтер da Vinci miniMaker виконує друк тільки з використанням ниток PLA з нетоксичного біорозкладаного пластику від XYZprinting.
Ці нитки пройшли різноманітні тестування, вони не містять диетилгексилфталат (DEHP) і важкі метали і безпечні у використанні.

Завжди надійний друк
Принтер da Vinci miniMaker — це інструмент, який ви зможете використовувати протягом багатьох років для розвитку логіки та науково-технічних навичок.

Почніть подорож у світ 3D-друку, завантаживши з більш ніж 4500 3D-моделей, частина з яких безкоштовні, доступних у нашій онлайн-галереї XYZ 3D.
У нас є дев'ять категорій, що включають в себе все, починаючи від іграшок і ігор і закінчуючи творами мистецтва і освітніми матеріалами.

Здійсніть ваші мрії в реальність з доступною для завантаження безкоштовною версією для 3D-моделювання XYZmaker для початківців.

Учні та вчителі отримують доступ до нашої освітньої онлайн-програмі XYZprinting STEAM, яка допомагає педагогам у сферах науки, технологій, конструювання, мистецтва і математики використовувати 3D-друк в освітньому процесі.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані