Мишка 2E MF105 USB Black (2E-MF105UB) - AT028652 - купити Мишки в Києві й Україні, доступні ціни на Мишка 2E MF105 USB Black (2E-MF105UB) - AT028652 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мишка 2E MF105 USB Black (2E-MF105UB)

Мишка 2E MF105 USB Black (2E-MF105UB) - AT028652

Код товару: AT028652
Немає в наявності
Короткий опис:
Кількість кнопок 3, Тип Провідні, Інтерфейс підключення USB, Роздільна здатність (max) 1000 dpi, Призначення для ноутбука, для комп'ютера, Тип сенсора оптичний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Количество кнопок 3
Тип провідне
Інтерфейс підключення USB
Разрешение (max) 1000 dpi
Тип сенсора Optical Image Stabilizer
Призначення для компьютера, для ноутбука
Тип скролла 1 кнопка-скролл
Длина шнура 1,5 м
Опис

Придбати Мишка 2E MF105 USB Black (2E-MF105UB) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Компанія 2E пропонує різноманітний асортимент комп'ютерних аксесуарів, які відрізняються прекрасним поєднанням ціни і якості.

У більшості випадків користувачі не потребують маніпуляторів з великою кількістю кнопок та додатковим функціоналом, як програмування кнопок та запис макросів. А все тому, що у повсякденному використанні такий функціонал по-перше не потрібен, а по друге більше відволікає, ніж допомагає, якщо потрібно працювати з офісними програмами. У такому випадку найоптимальнішим вибором можуть стати маніпулятори від нового бренду 2Е. Вони можуть забезпечити комфортну роботу і, що найголовніше, невелику ціну, на відміну від аналогів.

Мишка 2E MF105

Модель хоч і залишається офісним аксесуаром, проте має стильний агресивний вигляд за рахунок особливого дизайнерського підходу.

2E MF105 USB має поверхню роздільного типу, яка виокремлює секцію з кнопками, яких тут три: ліва, права і пластикове колесо для гортання, під яким розмістився декоративний елемент, що додає моделі особливості. У другій секції виробники розмістили свій логотип. 

Для покращеної ергономіки інженери компанії вирішили застосувати формфактор мишки з увігнутими всередину бічними гранями. Оптичний датчик моделі – 1000 dpi, як і в інших моделях з огляду. Миша легка і з нею зручно працювати на будь-якій стандартній робочій поверхні, в тому числі і на лакованому столі.

Дротові миші 2Е можна назвати гідною альтернативою існуючим варіантам на ринку. Маючи таку саму вартість, вони можуть забезпечити користувача справною і коректною роботою. Крім того, усі моделі розповсюджуються у гарній фірмовій упаковці, яка просто заворожує погляд.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані