Процесор INTEL Core™ i7 7700 (BX80677I77700) - AT028894 - купити Процесори в Києві й Україні, доступні ціни на Процесор INTEL Core™ i7 7700 (BX80677I77700) - AT028894 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Процесор INTEL Core™ i7 7700 (BX80677I77700)

Процесор INTEL Core™ i7 7700 (BX80677I77700) - AT028894

Код товару: AT028894
Немає в наявності
Короткий опис:
Сімейство процесора Intel Core ™ i7, Тип сокету s1151, Кількість ядер 4 ядра, Графічне ядро Intel HD Graphics 630, Тактова частота ядра 3.6GHz, Тип поставки BOX,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник INTEL
Сімейство процесора Intel Core ™ i7
Тип сокета LGA1151
Кількість ядер 4
Мікроархитектура Kaby Lake
Тип поставки BOX
Теплопакет 65 Вт
Об'єм кеш-пам'яті 2-го рівня 1MB
Об'єм кеш-пам'яті 3-го рівня 8 МБ
Технологія CMOS 14 nm
Тактова частота ядра 3.6 ГГц
Опис

Придбати Процесор INTEL Core™ i7 7700 (BX80677I77700) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Вибуховий приріст продуктивності для плавної роботи
Більше часу приділяйте роботі і менше - очікуванню завдяки безпрецедентній продуктивності і малому часу відгуку технології Intel® Turbo Boost 2.0. Збільшений час автономної роботи і прискорена підзарядка нададуть вам свободу і можливість оцінити безмежну швидкість і продуктивність. З легкістю створення та редагування контент у форматі 4K і панорамний контент і діліться цим контентом - насолодитеся ефектом повного занурення з підтримкою повноекранного зображення у форматі 4K і кутом огляду 360 градусів. Іншими словами, найкращий процесор Intel® став ще кращим.

Процесор INTEL Core™

i7 7700


Компанія Intel офіційно представила сьоме покоління процесорів Core, що використовують архітектуру Kaby Lake. Вони обіцяють на 12% більшу продуктивність і на 19% прискорену обробку веб-контенту в порівнянні з минулим поколінням Intel Core (архітектура Skylake).

Висока швидкість, яка вам дійсно необхідна
Потужні швидкодіючі процесори Intel® Core™ 7-го покоління з малим часом відгуку здатні задовольнити всім вашим потребам. Відкривайте файли і програми швидко, перемикайтеся між додатками і веб-сторінками без затримок.

Розваги з ефектом занурення
Оцініть ультрависокої чіткість відтворення контенту, чистоту і різкість зображення в дозволі 4K. Завдяки збільшеній в 4 рази в порівнянні з екранами Full HD кількості точок ви отримаєте більш чіткі і чисті зображення і як ніколи повний ефект присутності.

Без плутанини проводів
Сучасні ПК стали ще зручніше в обігу - простий і швидкий вхід в систему на основі технології розпізнавання особи, відновлення роботи за 0,5 секунди і практично невідчутний вага цих тонких, як лезо, пристроїв.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

особисті дані