Материнська плата GIGABYTE GA-B250M-DS3H - AT029158 - купити Системні (материнскі) плати в Києві й Україні, доступні ціни на Материнська плата GIGABYTE GA-B250M-DS3H - AT029158 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Материнська плата GIGABYTE GA-B250M-DS3H

Материнська плата GIGABYTE GA-B250M-DS3H - AT029158

Код товару: AT029158
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Модель чіпсета Intel B250, Сокет Socket 1151, Зовнішні порти 1 x PS/2, 1 x RJ-45 LAN, 1 x Dsub, 1 x DVI-D, 1 x HDMI, 3 x Audio jack (Line-in/ Line-out/ MIC), 2 x USB 2.0, 4 х USB 3.1, Форм-фактор Micro-ATX, Тип оперативної пам'яті DDR4, Слоти розширення 2 x PCIe 3.0 x1, 1 x PCI-Eх 3.0 x16,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник GIGABYTE, INTEL
Модель чіпсета Intel B250
Сокет LGA1151
Форм-фактор Micro-ATX
Зовнішні порти 1 x DVI-D, 1 x PS/2, 3 x Audio jack (Line-in/ Line-out/ MIC)
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Слоти розширення 1 x PCI-Eх 3.0 x16, 2 x PCIe 3.0 x1
Призначення звичайна
Кількість роз'ємів, шт. 4
Внутрішні роз'єми і порти 1 x M.2, 6 x Sata 6.0 Gb/s
Максимальний об'єм пам'яті 64 ГБ
Підтримка RAID no RAID
Тип BIOS UEFI
Вид для компьютера
Охлаждение южного моста пассивное (радиатор)
Процессорная совместимость 6-е и 7-е поколение Intel Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron
Тип системной шины Direct Media Interface (DMI)
Максимальная скорость системной шины 2.7 ГТ/с
Частота, МГц 2133
Тип аудиосистемы HDA (High Definition Audio)
Аудиоконтроллер Realtek ALC887
Многоканальный звук 7.1
Тип сетевой карты Realtek GbE
Скорость 10/100/1000 Мбит/с
Колодки 1 x USB 3.1, 2-х USB 2.0
Основное питание 24 пиновый ATX
Питание 12В 8 пиновый АТХ 12В
Прочие коннекторы 1 x Parallel por, 1 x S/PDIF Out connector, 1 x Serial port connector, 1 x Trusted Platform Module (TPM), 1 х Clear CMOS джампер
Тип поставки BOX
Опис

Придбати Материнська плата GIGABYTE GA-B250M-DS3H Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Завдяки Smart Fan 5 користувачі можуть бути впевнені в тому, що їх ігровий ПК буде функціонувати в найбільш сприятливому температурному режимі без шкоди для продуктивності. Завдяки термодатчикам, розміщених на материнській платі, засобами Smart Fan 5 можна контролювати роботу кожного вентилятора. Крім того, Smart Fan 5 - це ще й більшу кількість гібридних роз'ємів для підключення вентиляторів, які підтримують режими роботи PWM і Voltage, забезпечуючи максимальну зручність обслуговування встановленої рідинної системи охолодження.

Гібридні роз'єми подвійного призначення
• Гібридний роз'єм здатний визначити використовує система охолодження режими управління PWM або Voltage і автоматично переключиться у відповідний стан.
• Підтримуються до двох підсилювачів з вбудованим захистом від перевантаження по струму -- обов'язкова умова для потужних вентиляторів категорії high-end.

Можливість вибору оптимального режиму від самого тихого, до повношвидкісного, у відповідності з особливостями функціонування системи. Для кожного вентилятора або помпи може бути задана свій графік роботи, з зазначенням граничних значень для переходу на іншу швидкість обертання.
Датчики та вентилятори оперативного взаємодії
Для кожного вентилятора можна визначити швидкість обертання крильчатки у відповідності з певною температурою охолоджуючого компонента системи (за винятком вентилятора ЦП) .
Функція кривої вентилятора
Індивідуальна настройка кривий вентилятора залежно від температури, інтуїтивно зрозумілий графічний інтерфейс утиліти.

Масштабована графіка 2-Way CrossFire
Можливість масштабування відеопідсистеми дозволяє оптимізувати її продуктивність і реалізувати конфігурації, яким необхідна максимальна частота кадрів при максимально можливому розділовій здатності екрану без шкоди для продуктивності.
Резистори стійкі до впливу сірки
З'єднання сірки в повітрі можуть впливати на планарні компоненти (зокрема, резистори), створюючи хімічні сполуки, здатні викликати коротке замикання. Якщо це станеться, материнська плата не зможе функціонувати. Встановлюючи резистори стійкі до впливу сірки, компанія GIGABYTE пропонує якісно новий рівень захисту Ultra Durable своїх виробів.
Нове покоління SATA Express
Інтерфейс SATA Express об'єднує переваги PCI-Express і SATA інтерфейсів, що дозволяє забезпечити істотно більш високу пропускну здатність та швидкість передачі даних до 16 Гбіт/с.
Оновлення BIOS Просто, зрозуміло, доступно
Функціонал BIOS має першорядне значення для користувача на етапі пошуку і вибору оптимальних параметрів. Запропонований GIGABYTE новий графічний інтерфейс забезпечує зручний доступ до функціонала істотно переробленого BIOS і дає користувачеві можливість придбати унікальний досвід тонкого налаштування нової системи.
Оглядач SIV
Оглядач GIGABYTE System Information Viewer (SIV) – одна з ключових функцій, яка здійснює моніторинг і інформує користувача про поточний стан системи. Моніторингу, зокрема, підлягають системні годинник і процесор, швидкість обертання вентилятора під управлінням заданого профілю, системні сповіщення про перевищення температура або відповідна запис в системному журналі; всі ці і інші параметри відображаються у відповідному вікні інтерфейсу браузера інформації про систему.
Патентована технологія GIGABYTE DualBIOS (UEFI)
На системних платах GIGABYTE сімейства Ultra Durable реалізована унікальна технологія GIGABYTE DualBIOS, покликана забезпечити одну з найважливіших складових системної плати – BIOS. В рамках технології DualBIOS на материнських платах GIGABYTE встановлені дві мікросхеми BIOS – основна і резервна. Цей тандем надійно захищає мікрокод BIOS від вірусних атак, апаратних збоїв, викликаних виходом з ладу компонентів ПК, некоректних дій користувача, допущених при оверклокінгу, а також від кидків напруги в мережі в процесі оновлення BIOS

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані