Смарт-годинник Samsung SM-R760 (Gear S3 Frontier) Dark Grey (SM-R760NDAASEK) - AT029167 - купити Розумні годинники в Києві й Україні, доступні ціни на Смарт-годинник Samsung SM-R760 (Gear S3 Frontier) Dark Grey (SM-R760NDAASEK) - AT029167 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Предлагаем ознакомиться с детектор денег, либо заклепочник ручной, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить виртуальный, обратите внимание на монитор компьютера, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на шуруповерт электрический, предлагаем вам сделать выбор телефон смартфон и заказать с доставкой в Херсоне.
  • Предлагаем вам товар тример, купить с доставкой в Одессу, рекомендуем вам плата пк, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить руль игр в нашем магазине, а также расходные материалы ламинирования с доставкой по Сумам.
Смарт-годинник Samsung SM-R760 (Gear S3 Frontier) Dark Grey (SM-R760NDAASEK)

Смарт-годинник Samsung SM-R760 (Gear S3 Frontier) Dark Grey (SM-R760NDAASEK) - AT029167

Код товару: AT029167
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип дорослі, Сумісна ОС iOS, Android 4.4 і вище, Android 4.3 і вище, Інтерфейси підключення Wi-Fi, Bluetooth 4.2, Захист корпусу від води, Тип індикації цифровий, стрілочний, Навігація ГЛОНАСС, GPS,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Тип взрослые
Діагональ дисплея 1.3
Совместимая ОС Android 4.3 и выше, Android 4.4 и выше, iOS
Захист корпусу від воды
Інтерфейси підключення Bluetooth, Wi-Fi
Навигация GPS, ГЛОНАСС
Тип дисплея кольорова
Оперативная память 750 МБ
Форма часов круглые
Операційна система Tizen
Тип матриці Super AMOLED
Колір корпусу Grey
Сенсорний екран ECC
Тип индикации стрелочный, цифровой
Вбудована пам'ять 4 ГБ
Тип зарядки безпровідне
Сменный ремешок ECC
Цвет ремешка Чорний
Роздільна здатність 360х360
Тип аккумулятора Li-Ion
Время автономной работы до 3-4 дня
Оснащение Акселерометр, Барометр, вбудований мікрофон, встроенный динамик, гіроскоп, шагомер
Уведомления MMS, SMS, вызовы, низкий заряд гаджета, потеря связи с устройством, события календаря, социальные сети, электронная почта
Мониторинг еды и напитков, отслеживание сна, пройденного расстояния, физической активности
Степень защиты IP68
Матеріал корпусу для металла
Ширина корпуса 49 мм
Высота корпуса 46 мм
Толщина корпуса 12.9 мм
Ширина ремешка 22 мм
Вага 63 г
Додаткові функції Секундомер, таймер, управление музыкальным проигрывателем
Емкость аккумулятора 380 мA/ч
Опис

Придбати Смарт-годинник Samsung SM-R760 (Gear S3 Frontier) Dark Grey (SM-R760NDAASEK) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Компанія Samsung Electronics представила свої нові розумні годинники Gear S3, що поєднують в собі класичний дизайн і новітні мобільні технології, включаючи захист від води і пилу за стандартом IP68, вбудований GPS, а також функцію «Завжди активний екран».

Смарт-годинник Samsung SM-R760 (Gear S3 Frontier) - новий пристрій серії Gear, яке неодмінно стане прекрасним супутником вашого життя.

Дизайн
Дизайн годинників Samsung Gear S3 створений для активних користувачів. В них інноваційні функції поєднуються з ефектним зовнішнім виглядом. Дизайн цього пристрою створений з урахуванням найрізноманітніших варіантів використання - від бізнесу до занять спортом. Під час презентації представники корейської компанії заявили, що для розробки Gear S3 були задіяні провідні світові дизайнери. Як результат - нові смарт годинники Samsung практично неможливо відрізнити від звичайних наручних годинників.

Захист і безпека
Крім ефектного зовнішнього вигляду, Gear S3 пропонують користувачам захист від води і пилу за стандартом IP68, а також ємний акумулятор, який дозволить користуватися годинником протягом усього дня і в будь-яких умовах. Це перший пристрій в серії Gear S, оснащений загартованим склом Corning Gorilla Glass SR+, яке зробить екран нового пристрою більш міцним і стійким до тріщин і подряпин.

Більше можливостей

  • Фірмовий безель Gear S3 доповнений новими функціями. Тепер можна прийняти або відхилити дзвінок, встановити нагадування або будильник, не торкаючись екрану. Крім того, пристрій дозволяє набирати повідомлення і створювати короткі повідомлення і списки справ, а також складати свій розклад в спеціальному додатку Reminders (нагадування).
  • Samsung Gear S3 дозволяє залишити смартфон будинку, коли в ньому немає необхідності. Вбудована функція GPS допомагає спостерігати за монітором активності під час спортивних тренувань, в той час як барометр, альтиметр і спідометр відстежують такі параметри, як висота, атмосферний тиск, погодні зміни, пройдену відстань і швидкість.
  • Завдяки вбудованому динаміку, користувачі можуть створювати голосові повідомлення і слухати свою улюблену музику, а вбудований акумулятор забезпечує пристрою до чотирьох днів без підзарядки.

Будьте напоготові
В екстрених ситуаціях на годиннику можна активувати режим SOS і функції геолокації, які дозволять попередити сім'ю, друзів і служби екстреної допомоги про критичну ситуацію, навіть якщо під рукою немає їх номерів телефону.

Автономність
Завдяки збільшеному розміру корпусу (в порівнянні з попередньою моделлю), смарт-годинник отримав акумулятор з більшою ємністю. Тепер годинник може пропрацювати 4-5 днів без підзарядки!

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані