Клавіатура Logitech K780 (920-008043) - AT029421 - купити Клавіатури в Києві й Україні, доступні ціни на Клавіатура Logitech K780 (920-008043) - AT029421 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • Выгодные цены на pla пластик, предлагаем вам сделать выбор штатив видеокамеры и заказать с доставкой в Днепропетровске.
  • Рекомендуем заказать жесткий диск в нашем магазине, а также строительные степлеры с доставкой по Кременчугу.
  • Предлагаем вам товар мобильный телефон, купить с доставкой в Черкассы, рекомендуем вам тсд, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить вр шлем, обратите внимание на планшет, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с тв провод, либо телевизор дешево, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Клавіатура Logitech K780 (920-008043)

Клавіатура Logitech K780 (920-008043) - AT029421

Код товару: AT029421
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип бездротова, Інтерфейс підключення USB, Bluetooth, Колір чорна, Призначення для планшета, для ПК, Тип підключення бездротова, Кількість додаткових клавіш 5,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип безпровідне
Інтерфейс підключення USB, Bluetooth
Колір черная
Призначення для планшета, для ПК
Тип підключення безпровідне
Розміри 158 x 380 x 8-22 мм
Количество дополнительных клавиш 5
Виробник Logitech
Опис

Придбати Клавіатура Logitech K780 (920-008043) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Клавіатура Logitech K780 (920-008043)

Забудьте про обмеження звичайних клавіатур для настільних ПК. K780 Multi-Device — це стильна повнофункціональна клавіатура з цифровою панеллю, призначена для комп'ютера, смартфона або планшета.

Вона забезпечує зручне безшумне введення тексту і легке перемикання між усіма пристроями, з якими ви працюєте. Сумісна з Windows, Mac, Chrome OS, Android і iOS.

Друкуйте на комп'ютері, смартфоні або планшеті, використовуючи лише одну чудово сконструйовану клавіатуру, що забезпечує максимум можливостей. 

До клавіатурі можна підключати одночасно до трьох пристроїв, що дозволяє набирати лист на комп'ютері і одночасно відповідати на повідомлення на телефоні, перемикаючись одним дотиком кнопки Easy-Switch. Прогумована підставка утримує телефони і планшети під кутом, зручним для роботи, а завдяки безшумним клавішах введення тексту вимагає мінімум зусиль.

K780 Multi-Device оснащена великими і зручно розташованими клавішами, що сприяє комфортному і точному набору тексту, а традиційний 10-клавішний цифровий блок дозволяє легко вводити цифри. Вбудований прогумований слот з м'якою обробкою надійно фіксує різноманітні мобільні пристрої — від смартфонів до 12" iPad Pro, забезпечуючи ідеальний кут огляду. Клавіатура тонка і надійно зібрана, а її дизайн відмінно виглядає в сучасному домі або офісі.

K780 Multi-Device адаптується до типу операційної системи вашого пристрою, незалежно від того чи використовуєте ви Windows PC або iPhone, розкладка клавіатури буде знайома і ви зможете користуватися своїми звичними комбінаціями клавіш. Технології Logitech Unifying, USB і Bluetooth Smart надають можливість вибору найкращого способу підключення пристрою.

Енергозберігаючий режим і кнопка виключення забезпечують до 2 років роботи клавіатури без заміни батарей — достатній час для того, щоб звикнути до багатозадачності, до набору тексту на всіх ваших пристроях з єдиної клавіатури.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані