Смарт-годинник Amazfit Pace Sport Smart Watch Black (AF-PCE-BLK-001 / UYG4013RT) - AT029752 - купити Розумні годинники в Києві й Україні, доступні ціни на Смарт-годинник Amazfit Pace Sport Smart Watch Black (AF-PCE-BLK-001 / UYG4013RT) - AT029752 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Смарт-годинник Amazfit Pace Sport Smart Watch Black (AF-PCE-BLK-001 / UYG4013RT)

Смарт-годинник Amazfit Pace Sport Smart Watch Black (AF-PCE-BLK-001 / UYG4013RT) - AT029752

Код товару: AT029752
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип дорослі, Сумісна ОС iOS, Android, Інтерфейси підключення Wi-Fi, Bluetooth, Захист корпусу від вологи і пилу, Тип індикації цифровий, Навігація ГЛОНАСС, GPS,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Amazfit
Тип взрослые
Діагональ дисплея 1.34
Совместимая ОС iOS, Android
Захист корпусу від вологи і пилу
Інтерфейси підключення Wi-Fi
Навигация ГЛОНАСС, GPS
Тип дисплея кольорова
Оперативная память 512 МБ
Форма часов круглые
Колір корпусу Чорний
Сенсорний екран ECC
Тип индикации цифровой
Вбудована пам'ять 4 ГБ
Тип зарядки безпровідне
Цвет ремешка Чорний
Роздільна здатність 320х300
Частота процесора 1.2 ГГц
Тип аккумулятора Li-Pol
Время автономной работы до до 11 дней
Оснащение шагомер, компас, гироскоп, акселерометр
Уведомления электронная почта, социальные сети, низкий заряд гаджета, вызовы, SMS, MMS
Мониторинг пройденного расстояния, отслеживание сна
Степень защиты IP67
Матеріал корпусу керамика
Ширина ремешка 22 мм
Вага 55 г
Додаткові функції секундомер, отображение метеорологического прогноза, календарь, вибрация, будильник
Емкость аккумулятора 280 мAч
Опис

Придбати Смарт-годинник Amazfit Pace Sport Smart Watch Black (AF-PCE-BLK-001 / UYG4013RT) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Xiaomi Tech -

компанія, яка стрімко розвивається та виробляє портативні електронні пристрої та «розумну» побутову техніку. Компанія володіє власними науково-виробничими потужностями в індустріальному кластері Шеньчжень, провінція Гуандун.

Смарт-годинник Amazfit Sport Smartwatch

Трекер з пульсомірів
Яскравий і контрастний дисплей
розумні нагадування
Автономне прослуховування музики
Bluetooth з'єднання зі смартфоном
Вологовідштовхувальний матеріал
Розумний годинник Amazfit Sport Smartwatch створені для активних людей. Ремінець виготовлений з нетоксичного гіпоалергенного силікону: цей матеріал відштовхує вологу і піт, тому ви не відчуваєте неприємних відчуттів. Застібка на годиннику акуратна і точна, ремінець добре сидить і не віджимає руку. Біг, велоспорт, заняття в залі і навіть стрибки з парашутом - стежте за активністю організму в будь-яких умовах.

Яскравий дисплей
Стильний круглий керамічний корпус із захисним покриттям від подряпин і ударів Gorilla Glass має 1.34 "дюймовий кольоровий дисплей. На ньому відображаються всі необхідні дані, а також інформація про повідомлення, дзвінки й повідомлення при синхронізації зі смартфоном.

Вдень і вночі
Яскравий сонячний день зазвичай викликає труднощі перегляду багатьох гаджетів. Спортивні розумні годинник Amazfit Sport Smartwatch мають яскравий і контрастний екран, який добре проглядається в будь-який час доби, і ви можете отримати інформацію про стан вашого організму, не напружуючи зір. Підсвічування активується, коли ви піднімаєте руку.

Спортивний робочий тиждень
Ні дня без тренувань! Ємнісний літій-полімерний акумулятор 280 мАг дозволяє безперервно використовувати розумні годинник до 5 днів. За цей час ви зможете щодня бігати по 30 хв і прийняти близько 200 повідомлень. Якщо ж ви прагнете підкорити марафон, будьте впевнені, що трекер не підведе вас. Використовуючи функцію GPS і пульсометр, трекер здатний працювати до 35 годин. А в звичайному режимі годин акумулятора вистачає до 11.5 днів.

Слідкуйте за інформацією
Завдяки підключенню Bluetooth 4.0 і бездротовому з'єднанню Wi-Fi стежте за погодою, переглядайте повідомлення SMS, які приходять на ваш смартфон або ж керуйте викликами на екрані з роздільною здатністю 320 х 300 пікселів одним пальцем. Чутливий сенсор зрозуміє вас з полукасанія.

Музика без перешкод
Розумні годинник Amazfit Sport Smartwatch оснащені 1.2 ГГц двоядерним чіпсетом, 512 Мб оперативної пам'яті і 4 Гб вбудованої пам'яті. Завдяки можливості під'єднаються до безпровідної гарнітури, ви можете прослуховувати збережену на пристрої музику під час ранкової пробіжки безпосередньо з Amazfit Sport Smartwatch, не використовуючи смартфон.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані