Клавіатура Razer Cynosa Pro (RZ03-01470200-R3R1) - AT029879 - купити Клавіатури в Києві й Україні, доступні ціни на Клавіатура Razer Cynosa Pro (RZ03-01470200-R3R1) - AT029879 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Клавіатура Razer Cynosa Pro (RZ03-01470200-R3R1)

Клавіатура Razer Cynosa Pro (RZ03-01470200-R3R1) - AT029879

Код товару: AT029879
Немає в наявності
Короткий опис:
Тип провідна, з підсвіткою, ігрова, Інтерфейс підключення USB, Конструкція мембранна, Особливості вологостійкість, Формат клавіатури повнорозмірна, Колір чорна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип с подсветкой, проводная, игровая
Інтерфейс підключення USB
Конструкция мембранная
Особливості влагоустойчивость
Формат клавиатуры полноразмерная
Колір черная
Призначення для ПК
Тип підключення провідне
Виробник Razer
Опис

Придбати Клавіатура Razer Cynosa Pro (RZ03-01470200-R3R1) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Клавіатура Razer Cynosa Pro, розроблена спеціально для ігор, допоможе вам підняти вашу гру на новий рівень. Ця міцна клавіатура оснащена мембранними клавішами ігрового рівня із тактильним зворотним зв'язком від кожного удару по клавішах, надає вам максимальний контроль. Чітке підсвічування з трьох кольорів дозволяє вам вибрати класичний синій Razer, сучасний зелений Razer або класне поєднання двох кольорів для максимальної видимості навіть в умовах низької освітленості.

Тихі мембранні клавіші ігрового рівня
Розроблені спеціально для ігор, мембранні клавіші клавіатури Razer Cynosa Pro, завжди забезпечують високу продуктивність ігрового рівня і неймовірну тишу при натисканні. З кожним натисканням ви будете відчувати хід клавіші і пружний тактильний зворотний зв'язок, завдяки яким ви наносите удари з убивчою точністю навіть в самих складних поєдинках. Візуально клавіші клавіатури Razer Cynosa Pro виглядають як механічні, хід клавіші нагадує механізм Red Cherry MX, але при цьому вони зовсім тихі.

Вологозахищена конструкція
Міцна вологозахищена конструкція вбереже вашу клавіатуру від випадкових проливань напоїв, коли від гарячих сутичок пересихає горло, а від напруженого бою трусяться руки. Ковпачки клавіш легко знімаються і клавіатуру можна протерти. 

Триколірне підсвічування
Ви можете вибрати підсвічування клавіатури Razer Cynosa Pro класичного синього кольору Razer або характерного зеленого кольору Razer, а також використовувати обидва кольори. 

Повне підсвічування російських букв
Граючи в темряві важливо зберігати високу швидкість введення команд і чату, в цьому допомагають комфортне підсвічування і легко прочитувані букви потрібної мови.

Razer Synapse
Новітнє запатентоване програмне забезпечення, «мозок» ігрової периферії Razer – автоматично подключаюче клавіатуру і мишу до віддаленого сервера для завантаження драйвера і оновлень прошивки, а також автоматично зберігає індивідуальні ігрові налаштування. Більше не потрібно возитися з налаштуваннями клавіатури і миші на турнірах, в клубі або у друзів – підключайтеся до Razer Synapse з будь-якого місця і встановіть на вашу клавіатуру потрібні налаштування і макроси.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

особисті дані