Зарядний пристрій для акумуляторів PANASONIC Smart-Quick Charger + Eneloop AA 1900 mAh NI-MH * 4 (K-KJ55MCC40E) - AT029892 - купити Акумулятори та зарядні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Зарядний пристрій для акумуляторів PANASONIC Smart-Quick Charger + Eneloop AA 1900 mAh NI-MH * 4 (K-KJ55MCC40E) - AT029892 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Зарядний пристрій для акумуляторів PANASONIC Smart-Quick Charger + Eneloop AA 1900 mAh NI-MH * 4 (K-KJ55MCC40E)

Зарядний пристрій для акумуляторів PANASONIC Smart-Quick Charger + Eneloop AA 1900 mAh NI-MH * 4 (K-KJ55MCC40E) - AT029892

Код товару: AT029892
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Типорозмір акумуляторів ААА, АА, Кількість акумуляторів в комплекті 4 шт, Час повної зарядки АА (max), годин 4, Живлення від мережі, Індикація зарядки світлодіоди, Максимальна кількість одночасно акумуляторів, що з 4,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник PANASONIC
Типоразмер аккумуляторов АА, ААА
Живлення сеть 220В
Индикация зарядки светодиоды
Количество аккумуляторов в комплекте 4
Максимальное количество одновременно заряжаемых ак 4
Опис

Придбати Зарядний пристрій для акумуляторів PANASONIC Smart-Quick Charger + Eneloop AA 1900 mAh NI-MH * 4 (K-KJ55MCC40E) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Зарядний пристрій для акумуляторів Panasonic eneloop K-KJ55MCC40E Smart&, Quick розроблено для легкої і швидкої зарядки акумуляторів типорозмірів АА/ААА. Працює від мережі 110 - 220 В.

Дизайн
Зарядний пристрій виконаний в компактному корпусі з білого пластику. Підключається до мережі за допомогою вбудованої вилки європейського зразка.

LED-індикація
Процес зарядки і статус заряду акумуляторів можна спостерігати за чотирма LED-індикаторами на корпусі пристрою, що змінює свій колір залежно від рівня заряду. Відключення індикації означає закінчення зарядки.

Параметри
Час зарядки контролюється вбудованим таймером, що дозволяє скоротити витрачений час та мінімізувати втрати енергії. Час зарядки варіюється в залежності від ємності підключених батарей.

Даний зарядний пристрій дозволяє заряджати від 1 до 4 акумуляторів типорозмірів АА і ААА. В залежності від кількості встановлених акумуляторів, струм заряду варіюється від 300 до 1600 мА.

Комплектація Panasonic Eneloop K-KJ55MCC40E Smart&, Quick
- зарядний пристрій Panasonic eneloop K-KJ55MCC40E Smart&, Quick
- акумулятор Panasonic Eneloop BK-3MCCE 1900 мАч АА 4 шт.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані