Материнська плата MSI B250 KRAIT GAMING - AT030355 - купити Системні (материнскі) плати в Києві й Україні, доступні ціни на Материнська плата MSI B250 KRAIT GAMING - AT030355 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Материнська плата MSI B250 KRAIT GAMING

Материнська плата MSI B250 KRAIT GAMING - AT030355

Код товару: AT030355
Немає в наявності
Короткий опис:
Модель чіпсета Intel B250, Сокет Socket 1151, Зовнішні порти 2 x USB 3.1 Type-A, 2 x USB 2.0, 1 x PS/2, 1 x RJ-45 LAN, 1 x DVI-D, 1 x HDMI, 1 x optical SPDIF out, 5 x Audio jack(s), 1 x USB 3.1 Gen2 Type-A, 1 x USB 3.1 Gen2 Type-C, Форм-фактор ATX, Тип оперативної пам'яті DDR4, Слоти розширення 3 x PCIe 3.0 x1, 3 x PCI-Eх 3.0 x16,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник INTEL, MSI
Модель чіпсета Intel B250
Сокет LGA1151
Форм-фактор ATX
Зовнішні порти 1 x DVI-D, 1 x optical SPDIF o, 1 x PS/2, 1 x USB 3.1 Gen2 Type-C
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Слоти розширення 3 x PCI-Eх 3.0 x16
Призначення геймерська
Кількість роз'ємів, шт. 4
Внутрішні роз'єми і порти 1 x TPM, 6 x Sata 6.0 Gb/s
Максимальний об'єм пам'яті 64 ГБ
Підтримка RAID no RAID
Тип BIOS UEFI
Вид для компьютера
Охлаждение южного моста пассивное (радиатор)
Процессорная совместимость 6-е и 7-е поколение Intel Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron
Тип системной шины Direct Media Interface (DMI)
Максимальная скорость системной шины 8.0 ГТ/с
Частота, МГц 2133
Тип аудиосистемы HDA (High Definition Audio)
Аудиоконтроллер Realtek ALC892
Разрядность звука, бит(а) 24
Многоканальный звук 7.1
Тип сетевой карты Intel I219V
Скорость 10/100/1000 Мбит/с
Колодки 2-х USB 2.0
Основное питание 24 пиновый ATX
Питание 12В 8 пиновый АТХ 12В
4-пиновый для вентилятора, шт. 4
Прочие коннекторы 1 x Parallel port connector, 1 x RGB LED connector, 1 x Serial port connector, 1 х Clear CMOS джампер, 2 x Front Panel connector
Охлаждение VRM пассивное (радиатор)
Поддержка SLI/CrossFire 2-Way AMD CrossFireX
Опис

Придбати Материнська плата MSI B250 KRAIT GAMING Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

MSI Gaming - це материнські плати, розроблені, щоб надати гравцям найкращі в своєму класі функції і технології. Приправлена ??гордовитим поглядом дракона MSI, кожна материнська плата є шедевром інженерного мистецтва і уособлює геймерський ідеал.

Материнська плата MSI B250 KRAIT GAMING - це новітній чіпсет, оптимізований для роботи з процесорами Intel Core i7 / i5 / i3 / Pentium / Celeron 6-го і 7-го поколінь, що встановлюються в роз'єм LGA 1151. Він відрізняється високою стабільністю, продуктивністю і пропускною здатністю.

DDR4 Boost
Повністю ізолюючи підсистему пам'яті від інших компонентів, DDR4 Boost забезпечує максимально можливу чистоту сигналу пам'яті для кращої продуктивності і стабільності.

Gaming Hotkey і X-Boost
Використовуйте своє обладнання, щоб додати швидкості в грі. Запускайте гри або весь ПК за допомогою гарячої клавіші через Gaming Hotkey. Розженете вашу систему миттєво і отримаєте приріст FPS за допомогою натискання всього однієї кнопки X-Boost.

Компоненти Military Class

  • Супер-ферритові котушки Titanium Choke
  • Конденсатори DARK CAP
  • Котушки Dark Choke

Guard-PRO
  • Захист від вологості
  • Захист від високих температур
  • захист електроланок
  • Захист від електро-розрядів
  • Захист від електромагнітних випромінювань


Оптимізована для роботи з декількома відеокартами
Оптимальне розташування слотів PCI-Express дозволяє повітряним потокам всередині корпусу значно краще охолоджувати компоненти комп'ютера.

MSI Steel Armor
Steel Armor має більшу кількість точок пайки на друкованій платі, що збільшує міцність і захищає сигнали PCI-Express від електромагнітних завад. Це з легкістю дозволить впоратися навіть з самими важкими відеокартами.

MSI Click BIOS 5
MSI Click BIOS 5 - це найсучасніший UEFI BIOS, оптимізований для роботи з Windows 10. Він не тільки реагує швидше на ваші дії і працює значно плавніше, ще він має поліпшену підтримку миші.

Легка діагностика
MSI EZ Debug LED - це легкий у використанні діагностичний інструмент, що складається з трьох світлодіодних індикаторів, що вказують на роботу процесора, пам'яті і відеокарти кожен раз при старті системи. Зіткнулись з проблемою? Використовуйте діагностичний індикатор для виявлення проблеми.

Геймерський функціонал
Перевершивши своїх суперників по грі за рахунок унікальних інструментів MSI GAMING. Розумне "залізо" і програмне забезпечення дозволить вам залишатися на крок попереду ваших суперників.

Пориньте у світ віртуальної реальності
Найбільш передові технології і розробки MSI дозволили добитися абсолютно іншого рівня продуктивності в додатках віртуальної реальності. Об'єднуючи зусилля з найвідомішими VR брендами, а також використовуючи унікальні технології власної розробки, MSI дарує геймерам і всім любителям VR нові відчуття, де невідомі віртуальні світи по-справжньому оживають.

Підсвічування MYSTIC LIGHT
Налаштуйте будь-яку колірну схему за допомогою RGB Mystic Light Sync. Щоб повністю відповідати стилю вашої системи вибирайте будь-який колір з палітри за допомогою вашого смартфона або додатки для ПК MSI Gaming App. Втомилися від одного і того ж кольору? Повністю зміните зовнішній вигляд комп'ютера за 1 секунду!

Легка діагностика
MSI EZ Debug LED - це легкий у використанні діагностичний інструмент, що складається з трьох світлодіодних індикаторів, що вказують на роботу процесора, пам'яті і відеокарти кожен раз при старті системи. Зіткнулись з проблемою? Використовуйте діагностичний індикатор для виявлення проблеми.

Оптимальне охолодження під час гри
Охолодження комп'ютера є суттєво важливим, коли мова йде про стабільність і високої продуктивності. Для цього ми встановили на платі достатню кількість роз'ємів для підключення керованих вентиляторів. Тепер ви можете повністю контролювати охолодження вашої системи.

Аудіо Boost
З Audio Boost ви отримуєте чудову якість звуку завдяки використанню найякісніших аудіо-компонентів. Насолоджуйтесь кристально чистим звуком, від якого захоплює дух.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані