Мишка Esperanza MX205 Fighter blue (EGM205B) - AT030471 - купити Мишки в Києві й Україні, доступні ціни на Мишка Esperanza MX205 Fighter blue (EGM205B) - AT030471 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Мишка Esperanza MX205 Fighter blue (EGM205B)

Мишка Esperanza MX205 Fighter blue (EGM205B) - AT030471

Код товару: AT030471
В наявності
249 грн
Короткий опис:
Кількість кнопок 6, Тип Провідні, Геймерські, Інтерфейс підключення USB, Роздільна здатність (max) 2400 dpi, Призначення для ноутбука, для комп'ютера, Тип сенсора оптичний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Esperanza
Тип Проводные, Геймерские
Інтерфейс підключення USB
Разрешение (max) 2400 dpi
Тип сенсора Optical Image Stabilizer
Призначення для ноутбука, для компьютера
Кнопки боковые
Разрешение (min) 800 dpi
Тип скролла 1 кнопка-скролл
Длина шнура 1,5 м
Особливості подсветка
Опис

Придбати Мишка Esperanza MX205 Fighter blue (EGM205B) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Esperanza MX205 Fighter — професійна і функціональна миша, розроблена спеціально для геймерів. Високоточна оптична технологія дозволяє ігровій комп'ютерній миші Esperanza MX205 Fighter працювати практично на будь-якій поверхні. Ергономічна форма Esperanza MX205 Fighter забезпечує максимальний комфорт в грі. Миша виключно плавно рухається при будь-яких поворотах, реагуючи на найменші рухи швидко і чітко.

Бічні кнопки "Далі" і "Назад" значно прискорять вашу роботу в веб-браузерах, іграх і різних програмах. Миша Esperanza MX205 Fighter з дротовим типом з'єднання підключається до пк через стандартний USB-вхід.

Esperanza MX205 Fighter — це поєднання передових технологій і креативного дизайну. Щоб боротися проти сильного противника з великим арсеналом, вибирайте мишку Esperanza MX205 Fighter. З її допомогою ви можете реагувати швидше і завжди бути на крок попереду своїх супротивників.

Esperanza — польський виробник побутової електроніки, комп'ютерних аксесуарів та мультимедійного обладнання. Основні види продукції — миші, геймпади, мікрофони, навушники, веб-камери, аксесуари для ноутбуків, планшетів та фотоапаратів, ТВ-приставки, зарядні пристрої, перехідники і кабелі. Продукція Esperanza відрізняється високою якістю, що підтверджує перемога в номінації MULTI PRODUCT SUPPLIER на престижній міжнародній виставці Distree EMEA 2015.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані