Мобільний телефон Samsung SM-A520F (Galaxy A5 Duos 2017) Gold (SM-A520FZDDSEK) - AT030579 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон Samsung SM-A520F (Galaxy A5 Duos 2017) Gold (SM-A520FZDDSEK) - AT030579 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мобільний телефон Samsung SM-A520F (Galaxy A5 Duos 2017) Gold (SM-A520FZDDSEK)
Мобільний телефон Samsung SM-A520F (Galaxy A5 Duos 2017) Gold (SM-A520FZDDSEK)
Мобільний телефон Samsung SM-A520F (Galaxy A5 Duos 2017) Gold (SM-A520FZDDSEK)
Мобільний телефон Samsung SM-A520F (Galaxy A5 Duos 2017) Gold (SM-A520FZDDSEK)

Мобільний телефон Samsung SM-A520F (Galaxy A5 Duos 2017) Gold (SM-A520FZDDSEK) - AT030579

Код товару: AT030579
Немає в наявності
Короткий опис:

Діагональ екрану 5.2", Оперативна пам'ять 3 Gb, Ємність акумулятора 3000 mAh, Вбудована пам'ять 32 Gb, Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G, Кількість SIM-карт 2 SIM,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Samsung
Оперативная память 3 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Bluetooth, NFC, Wi-Fi
Кількість SIM-карт 2 SIM
Основная камера 16 Mpx
Колір Gold
Кількість ядер 8
Тип дисплея Super AMOLED
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 16 Mpx
Навигация A-GPS, GPS, ГЛОНАСС
Частота процесора 1.9 ГГц
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1900, 1800 Вт, 900 Вт, 850
Процесор Exynos 7880
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 256 Gb
Функции камеры HDR, автоматическая, вспышка, геотегинг, панорама, распознавание лица
Мультимедиа FM-радио, видеоплеер, игры, мобильные сервисы Google, музыкальный плеер, социальные сети
Органайзер будильник, диктофон, заметки, календарь, калькулятор, мировое время, Секундомер, телефонная книга, часы
Інтерфейси і підключення audio 3.5 мм, USB Type-C
Особливості IP68 certified
Встроенные датчики G-Sensor, Барометр, гіроскоп, датчик приближения, цифровой компас
Вага 157 г
Опис

Придбати Мобільний телефон Samsung SM-A520F (Galaxy A5 Duos 2017) Gold (SM-A520FZDDSEK) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Стильний і мінімалістичний
Сучасний мінімалістичний корпус з 3D-скла і металу , а також 5,2-дюймовий екран FHD sAMOLED - все це відмінні риси Galaxy A5 (2017).

Зручний і ергономічний
Плавні лінії корпусу, відсутність виступів камери, вишукана і елегантна обробка дозволяють отримати справжнє задоволення від використання смартфона.

Сучасні кольори
Будьте законодавцями трендів, а не просто дотримуйтесь їх. Модні колірні рішення ідеально гармонують з корпусом з скла і металу, створюючи динамічне і цілісний образ. Чотири модних кольори на вибір чудово доповнять ваш стиль.

Запечатліть пам'ятні моменти
Завдяки високій роздільній здатності основної камери в 16 Мп фотографії завжди будуть яскравими і барвистими.

Розширюючи межі
Разом з Galaxy A5 (2017) відчуйте себе професійним фотографом. Наявність широкого вибору фільтрів дозволяє підійти до процесу зйомки більш креативно. Тепер кожна фотографія буде особливою.

Ідеальні селфі навіть вночі
Де б ви не знаходилися - на вечірній прогулянці або в нічному клубі - ваші фотографії будуть ідеальними. Камера автоматично адаптується навіть до умов недостатньої освітленості, а дисплей виконує роль спалаху. Завдяки Smart-кнопці знімати селфи стало просто. Все, що потрібно - вибрати розташування кнопки затвора на екрані.

Захищений від води і пилу
Стандарт захисту від води і пилу IP68 дозволяє комфортно використовувати смартфони Galaxy A5 (2017) в будь-яких умовах - будь то дощ або басейн.

Ємний акумулятор і швидка зарядка
Насолоджуйтеся іграми або переглядом відео ще довше завдяки збільшеному об'єму акумулятора і підтримки технології швидкого заряджання.

Укомплектований по максимуму
Всі улюблені відео, фото і музика завжди з вами завдяки підтримці карт пам'яті об'ємом до 256 ГБ, а наявність роз'єму для 2-ух SIM-карт дозволяє легко міняти оператора під час подорожей.

Завжди активний екран
З функцією Always On Display вся актуальна інформація завжди на екрані. Переглядайте час, події в календарі і непрочитані повідомлення навіть якщо смартфон знаходиться в сплячому режимі.

Захист та безпека
Зберігайте конфіденційну інформацію захищеної папки. Завдяки безпечній середовищі KNOX ви можете бути впевнені, що ваша особиста інформація не потрапить у чужі руки.

Samsung Cloud
Samsung Cloud – це безпечний хмарний сервіс, в якому ви можете зберігати контакти, фотографії, календар і навіть вашу резервну копію головного екрану і налаштувань. Користувачі Galaxy A отримують 15 ГБ в подарунок.

Просте підключення
Симетричний роз'єм кабелю USB type-C зручно використовувати будь стороною.

Широкий вибір аксесуарів
Для смартфона Galaxy A5 (2017) розроблено безліч різних аксесуарів, починаючи від стильних чохлів до захисних плівок на екран.

Samsung Pay
Здійснюйте платежі абсолютно у всіх торговий точках, завдяки підтримки NFC і MST технологій. Ви можете залишити гаманець вдома і купувати товари просто оплачуючи їх смартфоном. Ви можете бути впевнені в безпеці платежу, так як всі транзакції захищені відбитком пальця.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані