Кронштейн для проектора Avtek WallMount Next 1200 (1MVWM11) - AT306777 - купити Кронштейни до проекторів в Києві й Україні, доступні ціни на Кронштейн для проектора Avtek WallMount Next 1200 (1MVWM11) - AT306777 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Кронштейн для проектора Avtek WallMount Next 1200 (1MVWM11)
Кронштейн для проектора Avtek WallMount Next 1200 (1MVWM11)
Кронштейн для проектора Avtek WallMount Next 1200 (1MVWM11)

Кронштейн для проектора Avtek WallMount Next 1200 (1MVWM11) - AT306777

Код товару: AT306777
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Кріплення, тип кріплення - настінний, сумісність - універсальний, кут нахилу/повороту - Swivel 360°, максимально можливе навантаження - 20 кг, відступ від стелі/стіни - 78 - 120 см, колір - білий,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Avtek
Відступ від стелі/стіни 78 - 120 cм
Колір White
Тип Кріплення
Кут нахилу/повороту Swivel 360°
Максимальне навантаження 2.0 кг
Додатково канал для кабеля
Тип кріплення настінний
Сумісність універсальний
Примітка внешний вид и комплектацию товаров без предварительного уведомления, Производитель может менять свойства, характеристики
Опис

Придбати Кронштейн для проектора Avtek WallMount Next 1200 (1MVWM11) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Кронштейн Avtek WallMount Next 1200 (1MVWM11) - універсальне кріплення для проекторів, яке ідеально підходить для кріплення проекторів з інтерактивною дошкою.
Кріплення має поворотний мкханізм 360°, а також дозволяє регулювати відстань від стінки до проектора в межах від 78 см до 120 мм. максимально і в повному обсязі відстань між монтажними отворами - 39 см.
Кронштейн Avtek WallMount 1200 призначений для проектора вагою не більше 20 кг і ідеально підійде не лише для облаштування домашніх кінотеатрів, а й у навчальних класах, аудиторіях та конференц-залах для проведення бізнес-презентацій.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані