Сканер штрих-коду Scantech ID BLITZ PS2000 USB (PS2000) - AT030807 - купити Сканери штрих-кодів в Києві й Україні, доступні ціни на Сканер штрих-коду Scantech ID BLITZ PS2000 USB (PS2000) - AT030807 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Рекомендуем купить бойлер в нашем магазине, а также пассивное сетевое с доставкой по Черновцам.
  • Предлагаем ознакомиться с новые видеокарты, либо питания компьютер, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар цифровой проектор, купить с доставкой в Хмельницкий, рекомендуем вам дома, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить фитнес трекер, обратите внимание на пылесос листьев, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Выгодные цены на ибп бесперебойник, предлагаем вам сделать выбор пистолет электрический и заказать с доставкой в Ровно.
Сканер штрих-коду Scantech ID BLITZ PS2000 USB (PS2000)

Сканер штрих-коду Scantech ID BLITZ PS2000 USB (PS2000) - AT030807

Код товару: AT030807
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип ручної системи, Система зчитування Linear Imaging, Тип підключення провідної, Інтерфейси підключення USB, Наявність підставки «опція», Клас захисту IP52,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Scantech ID
Тип ручной
Швидкість сканування 300 скан/сек
Система зчитування Linear Imaging
Тип підключення провідне
Інтерфейси підключення USB
Наявність підставки «опція»
Клас захисту IP52
Типи зчитуємих штрих-кодів UPC/EAN, UCC/EAN-128, Code 93, Code 39, Code 128
Розміри 159 x 64 x 85 мм
Вага 200 г
Колір Чорний
Опис

Придбати Сканер штрих-коду Scantech ID BLITZ PS2000 USB (PS2000) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Сканер штрих-коду Scantech ID BLITZ PS2000 USB (PS2000)

Високоефективне зчитування штрих-кодів лінійного типу здатне забезпечити дротовий сканер Blitz моделі PS2000. Апарат гарантує високошвидкісне сканування, що виконує 300 зчитувань на секунду. Відстань, з якої можна виконувати сканування, становить 5-630 мм. Такі параметри ідеальні для використання на різних підприємствах торгової/обслуговуючої сфери, на складах та в розважальних закладах.

Функціональний зчитувач Blitz PS-2000 оснащений високоякісною Image матрицею, що дозволяє сканувати та розпізнавати пошкоджені етикетки та мінімальні за розмірами позначення.Унікальна технологія забезпечує якісне зчитування через скло, а також із пластикових та металевих поверхонь, екранів смартфонів та моніторів комп'ютерів. Вбудований штрих-сканер Blitz PS-2000 оснащений стандартним переліком інтерфейсів, до якого входить USB, PS/2 та RS-232.

Корпус пристрою виготовлений з міцного пластику, що дозволяє йому витримувати раптові падіння з півтораметрової висоти на бетонну поверхню. За заявою виробника, ступінь захисту корпусу від впливу вологи та скупчень пилу – IP52. Довжина кабелю пристрою становить 2 м. Рідер штрих-кодів PS2000 оснащений скануючим модулем Sony CCD. Кожне вдале чи помилкове зчитування позначається звуковим та світловим сигналом. Працювати обладнання може в автоматичному та ручному режимі, що запросто визначається самимкористувачем.

Найбільш доступна на Blitz PS2000 ціна здатна зробити таку покупку найвигіднішою для кожного користувача. Довговічність та функціональність обладнання забезпечує максимальну зручність його використання. Зі сканером даної моделі робота на вашому підприємстві стане більш ефективною та продуктивною.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані