Обігрівач Bonjour CEG BL-Meca/M (2000W) - AT030852 - купити Обігрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Обігрівач Bonjour CEG BL-Meca/M (2000W) - AT030852 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • Выгодные цены на камера съемки видео, предлагаем вам сделать выбор юсб флешка и заказать с доставкой в Броварах.
  • Предлагаем вам товар инструмент, купить с доставкой в Кропивницкий, рекомендуем вам ссд диски, цена вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить автомойку высокого, обратите внимание на банкнот, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить пленку в нашем магазине, а также магнитный считыватель карт с доставкой по Ивано-Франковску.
  • Предлагаем ознакомиться с abs 3д, либо руль компа, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Обігрівач Bonjour CEG BL-Meca/M (2000W)

Обігрівач Bonjour CEG BL-Meca/M (2000W) - AT030852

Код товару: AT030852
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип конвектор, Потужність 2000 Вт, Розмір приміщення (при висоті не більше 3м), м2 20 кв. м., Установка підлоговий, настінний, Колір білий, Тип живлення електромережа,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Bonjour
Колір White
Тип конвектор
Потужність 2000 Вт
Размер помещения (при высоте не более 3м), м2 20 кв. м.
Установка настенный, напольный
Тип питания электросеть
Нагревательный элемент ТЕН
Тип управления механічна
Додатково технология Soft Air (не пересушивает воздух), терморегулятор, защита от перегрева, защита от ожогов, защита от брызг воды, датчи
Габариты (В х Ш х Г), мм 754 х 450 х 78 мм
Опис

Придбати Обігрівач Bonjour CEG BL-Meca/M (2000W) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Обігрівач Bonjour CEG BL-Meca/M (2000W)

Якщо Ви шукаєте електрообігрівач, в якому використовується закритий нагрівальний елемент, зверніть увагу на нове покоління електричних конвекторів Bonjour CEG BL-Meca/M від Atlantic. Виробляються вони в Одесі на заводі «УкрАтлантик», що входить в групу французьких компаній Groupe Atlantic.

Безшумно функціонуючи, конвектори Atlantic CEG BL-Meca/M ідеальні для дитячих кімнат, віталень і спалень – тобто приміщень, де пересушене повітря небажане. Завдяки використанню технології Soft Air конвекторів Bonjour не спалюють кисень, тому вологість повітря в приміщенні не зменшується.

Електрообігрівачі Atlantic представленої моделі являються оптимальними у співвідношенні ціна/якість, а по технічному рівню відносяться до базових конвекторів з механічним управлінням. Пристрої, здатні прогрівати приміщення навіть з високими стелями.

Білий прямокутний корпус щільно притискається до стіни (глибина всього 78 мм!) і має закруглені кути. Конвектори Atlantic безпечні для дітей – нагрівання корпусу не перевищує 45°С, і ризик випадкових травм і опіків виключено!

Основні характеристики:
- Закритий нагрівальний елемент – гарантія безшумності, довговічності і безпеки.
- Можливість підключати без заземлення (II клас електроізоляції).
- Комфортне налаштування температури проводиться ергономічним поворотним термостатом, розміщеним над кнопкою включення, збоку.
- У комплекті є настінний кронштейн. При необхідності встановлення конвектора на опорах ніжки до нього можна замовити окремо.

Надійно захищені обігрівачі електричні Atlantic і від бризок, що летять з усіх боків (захист IP 24) – з їх допомогою можна обігрівати ванну кімнату або приміщення з надмірною вологістю повітря. Підключення до мережі 220В можна здійснювати без заземлення.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані