Монітор BENQ EX3200R Grey - AT030912 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор BENQ EX3200R Grey - AT030912 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Монітор BENQ EX3200R Grey

Монітор BENQ EX3200R Grey - AT030912

Код товару: AT030912
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрана 1920 х 1080, Діагональ дисплея 31.5", Тип матриці VA, Тип монітора Для дому та офісу, З вигнутим екраном, Співвідношення сторін 16:9, Особливості Регулювання по висоті, Регулювання нахилу,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BENQ
Діагональ дисплея 31.5
Максимальна роздільна здатність екрана Full HD (1920x1080)
Тип матриці VA
Максимальна кількість кольорів 16 млн
Покриття Anti-Glare
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення miniDisplayPort, DisplayPort, HDMI, 3.5 mm Mini-Jack
Колір серебристый/черный
Тип монитора Для дома и офиса, С изогнутым экраном
Особливості Регулировка по высоте, Регулировка наклона
Время отклика матрицы 4мс(G&G)
Яркость 300 кд/м2
Контрастность статическая 1000:1
Контрастность динамическая 20 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Потребляемая мощность в рабочем режиме макс. 48 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Вес без упаковки 9.1
Опис

Придбати Монітор BENQ EX3200R Grey Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Вигнутий монітор BenQ EX3200R , максимальне занурення у реальність зображення. Комфортний, ергономічний, стильний, за допомогою різних відеоформатів.

Монітор EX3200R має вигнутий екран, що дозволяє відчути неймовірні емоції від перегляду улюбленого кіно. Радіус кривизни монітора становить 1800R. Це створює чудове відчуття максимального занурення у реальність зображення. У режимі Кіно відбувається автоматичне налаштування кольорів, ви отримуєте на екрані монітора яскраве, насичене, реалістичне зображення.

Підтримка різноманітних відеоформатів. За допомогою різних форматів, таких як 1080/24Р, 25р, 30р Playback Support, відео відтворюватиметьсябез затримок та ривків. Частота поновлення кадрів 144 Гц. Частота оновлення кадрів 144 Гц забезпечує плавне, чітке відображення об'єктів, що швидко рухаються.

Технології Flicker-free та Low Blue Light. Завдяки технології Flicker-free у моніторі EX3200R мерехтіння відсутнє на всіх рівнях яскравості. Унікальна технологія BenQ Low Blue Light дозволяє вирішити проблему впливу синього світла на очі. Використання цих двох технологій забезпечить вам більший комфорт для очей та меншу стомлюваність.

BenQ Corporation - лідер у галузі цифрових пристроїв для цифрового способу життя. BenQ Corporation створює всі свої пристрої, щоб споживач отримував від цифрового способу життя максимум задоволення!
Продукти BenQ Corporation регулярно отримують міжнародні нагороди за дизайн та продуктивність.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані