Материнська плата ASRock H110M-HDV R3.0 - AT030923 - купити Системні (материнскі) плати в Києві й Україні, доступні ціни на Материнська плата ASRock H110M-HDV R3.0 - AT030923 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • Предлагаем вам товар молотки, купить с доставкой в Павлоград, рекомендуем вам денег, цена вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить технику в нашем магазине, а также читалка книг с доставкой по Каменскому.
  • Выгодные цены на комнатные метеостанции, предлагаем вам сделать выбор аппарат мойки и заказать с доставкой в Николаеве.
  • Предлагаем ознакомиться с термогигрометр бытовой, либо видеокамеры, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Быстро и удобно купить геймпад, обратите внимание на ручной заклепочник, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Материнська плата ASRock H110M-HDV R3.0

Материнська плата ASRock H110M-HDV R3.0 - AT030923

Код товару: AT030923
Немає в наявності
Короткий опис:
Модель чіпсета Intel H110, Сокет Socket 1151, Зовнішні порти 2 x USB 3.0, 2 x PS/2, 1 x RJ-45 LAN, 1 x Dsub, 1 x DVI-D, 4 x USB 2.0, 1 x HDMI, Форм-фактор ATX, Тип оперативної пам'яті DDR4, Слоти розширення 1 x PCI-Eх 2.0 x1, 1 x PCI-Eх 3.0 x16,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ASRock, INTEL
Модель чіпсета Intel H110
Сокет LGA1151
Форм-фактор ATX
Зовнішні порти 1 x HDMI, 2 x USB 3.0, 2 x PS/2, 1 x RJ-45 LAN, 1 x Dsub, 1 x DVI-D, 4 x USB 2.0
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Слоти розширення 1 x PCI-Eх 2.0 x1, 1 x PCI-Eх 3.0 x16
Призначення звичайна
Внутрішні роз'єми і порти 4 x Sata 6.0 Gb/s
Тип BIOS UEFI
Вид для компьютера
Процессорная совместимость 6-е и 7-е поколение Intel Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron
Частота, МГц 2133
Максимальна роздільна здатність 4096x2160
Тип аудиосистемы HDA (High Definition Audio)
Аудиоконтроллер Realtek ALC887
Многоканальный звук 7.1
Тип сетевой карты Realtek RTL8111H
Скорость 10/100/1000 Мбит/с
Колодки 1-х USB 3.0, 1-х USB 2.0
Основное питание 24 пиновый ATX
Питание 12В 8 пиновый АТХ 12В
Прочие коннекторы 1 x Front panel audio connector, 1 x CPU Fan connector, 1 x Chassis intrusion header, 1 x Chassis Fan connector
Тип поставки BOX
Ширина, мм 188
Высота, мм 191
Опис

Придбати Материнська плата ASRock H110M-HDV R3.0 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

High Density Glass Fabric PCB
Можливо, ви ще не замислювалися над тим, що ваш комп'ютер дуже боїться води, вологи і будь-яких її проявів. Відсутність прямого контакту з водою ще нічого не означає – невидима надлишкова волога повільно і непомітно знищує вашу материнську плату. Звичайно, від вологи ваша плата не розтане, але вона просто вийде з ладу від короткого замикання. На щастя, компанія ASRock розробила нову конструкцію (High Density Glass Fabric PCB), в якій зменшені зазори між друкованими платами, що забезпечує додатковий захист від короткого замикання, викликаного вогкістю.

UEFI Режим EZ
Режим EZ – це інформаційна панель стану системи. Дозволяє дізнатися найважливіші показники роботи системи: частоту процесора, частоту пам'яті DRAM, дані SATA, швидкість вентилятора і т. д.

Підтримка пам'яті DDR4 2133Поддерживает новітні модулі пам'яті DDR4 екстремальної продуктивності.

3 відеовиходи
На борту є три найпоширеніших відеовиходи: D-Sub + DVI + HDMI! Крім того, порт HDMI підтримує вивід відео у форматі 4K.

Твердотільні конденсатори
На цій материнській платі компанія ASRock використовувала тільки твердотільні конденсатори. З такими конденсаторами материнська плата буде працювати стабільніше при збільшеному терміні служби.

Чіп Gigabit LAN
На цій материнській платі ASRock встановлений мережний чіп Realtek gigabit LAN з підтримкою супершвидкісного з'єднання з Інтернетом.

Live Update & APP Shop
Магазин ASRock APP Shop створений для вашої зручності. Ми пропонуємо для завантаження різні програми і утиліти. Завдяки магазину додатків ASRock APP Shop ваша материнська плата і ваша система завжди будуть містити останні версії ПО.

Full Spike Protection
Деякі компоненти материнської плати особливо чутливі до перепадів напруги, і надлишковий струм на них може призвести до миттєвого збою всієї системи. Технологія ASRock Full Spike Protection надійно захищає ці компоненти материнської плати від раптових стрибків напруги.

USB ідентифікатор
Час – гроші, а щоденний набір пароля Windows® часу не додає. Навіщо запам'ятовувати і набирати довгі складні паролі? На це немає часу. Просто вставити в комп'ютер USB-ключ і автоматично увійдіть в Windows!

Перезавантаження в UEFI
Функція Fast Boot завантажує комп'ютер настільки швидко, що у користувачів немає можливості увійти в UEFI під час показу повідомлень POST. Технологія ASRock Restart to UEFI дозволяє автоматично завантажувати UEFI при наступному включенні або перезавантаженні комп'ютера. Призначена для тих, кому доводиться часто заходити в налаштування UEFI.

Менеджер онлайн-захисту
Контролюйте час, який діти проводять в Інтернеті. Технологія ASRock OMG (Online Management Guard) дозволяє вам встановити заборону на використання Інтернету або обмежити доступ в Інтернет в певні години. Адміністратори можуть встановлювати інтервал, протягом якого інші користувачі можуть підключатися до Інтернету.

Технічна підтримка UEFI
Якщо з вашим комп'ютером не все в порядку, зв'яжіться з технічною підтримкою ASRock Tech Service, відправивши повідомлення через утиліту UEFI. Можна вибрати категорію проблеми, надати детальний опис, і прикласти фотографію або log-файл для відправки в службу підтримки.

Легка установка драйверів
Для тих, у кого немає оптичного приводу для встановлення драйверів з нашого диска Support CD, передбачена зручна утиліта Easy Driver Installer у складі UEFI, яка встановлює драйвер LAN в систему з USB-накопичувача, а потім завантажує і встановлює інші необхідні драйвера через Інтернет. Пристрій для читання дисків не знадобиться.

Даний продукт володіє підтримкою HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface) – інтерфейс стандарту для передачі нестисненого потоку відео даних та багато-канального аудіо сигналу по одному кабелю. Як відео, так і аудіо потік, який передається по кабелю має цифровий формат без конвертації в аналоговий сигнал, що дозволяє домогтися барвистого зображення і найбільш реалістичного звуку.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані