Геймпад SONY PS4 Dualshock 4 V2 Black - AT030974 - купити Геймпади в Києві й Україні, доступні ціни на Геймпад SONY PS4 Dualshock 4 V2 Black - AT030974 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Геймпад SONY PS4 Dualshock 4 V2 Black

Геймпад SONY PS4 Dualshock 4 V2 Black - AT030974

Код товару: AT030974
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Кількість кнопок 12, Платформа Sony PlayStation 4, Вібрація Вмонтований вібромотор, Підключення Bluetooth,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Платформа Sony PlayStation 4
Вибрация Встроенный вибромотор
Подключение Bluetooth
Виробник SONY
Опис

Придбати Геймпад SONY PS4 Dualshock 4 V2 Black Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Візьміть керування в іграх нового покоління в свої руки за допомогою неймовірно точного оновленого бездротового контролера Sony PS4 Dualshock 4 V2.Завдяки зміненій сенсорної панелі з індикатором кольору світлової панелі, цей стильний матовий контролер подарує вам найбільш зручні та інтуїтивно зрозумілі способи гри – контролер доступний в безлічі забарвлень, що підходять під будь-який стиль гри.
Кнопка SHARE
Записуйте і публікуйте свої найкращі ігрові моменти одним натисненням. Завантажуйте ігрові відеоролики та скріншоти в мережу безпосередньо з вашої PS4 або ведіть трансляції ваших ігор. Все це не заважає ігрового прогресу.
Сенсорна панель
Насолоджуйтеся ще більш точним управлінням завдяки вбудованій сенсорної панелі, на якій відображається колір вашої світлової панелі.
Світлова панель
Дізнайтеся свої ігри краще завдяки вбудованій світлової панелі, яка світиться різними кольорами залежно від того, що відбувається на екрані – тепер її колір відображається на сенсорній панелі.
Датчики руху
Грайте по-новому з чутливим вбудованим акселерометром і гіроскопом для виявлення руху, нахилу і повороту бездротового контролера DUALSHOCK.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані