Материнська плата ASUS CROSSHAIR VI HERO - AT031046 - купити Системні (материнскі) плати в Києві й Україні, доступні ціни на Материнська плата ASUS CROSSHAIR VI HERO - AT031046 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Материнська плата ASUS CROSSHAIR VI HERO

Материнська плата ASUS CROSSHAIR VI HERO - AT031046

Код товару: AT031046
Немає в наявності
Короткий опис:
Модель чіпсета AMD X370, Сокет Socket AM4, Зовнішні порти 1 x M.2 Wi-Fi Slot, 1 x USB BIOS Flashback Button, 1 х USB 3.1 type C, 4 x USB 2.0, 8 x USB 3.0, 1 x RJ-45 LAN, 1 x optical SPDIF out, 5 x Audio jack(s), 1 x Clear CMOS button, 1 x USB 3.1 Type-A, Форм-фактор ATX, Тип оперативної пам'яті DDR4, Слоти розширення 1 x PCI-Eх 2.0 x16, 3 x PCI-Eх 2.0 x1, 2 x PCI-Eх 3.0 x16,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AMD, ASUS
Модель чіпсета AMD X370
Сокет AM4
Форм-фактор ATX
Зовнішні порти 1 x RJ-4, 1 x USB 3.1 Type-A, 1 х USB 3.1 type C, 4 x USB 2.0, 8 x USB 3.0
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Слоти розширення 1 x PCI-Eх 2.0 x16, 2 x PCI-Eх 3.0 x16, 3 x PCI-Eх 2.0 x1
Призначення геймерська
Кількість роз'ємів, шт. 4
Внутрішні роз'єми і порти 1 x M.2, 1 x TPM, 8 x Sata 6.0 Gb/s
Максимальний об'єм пам'яті 64 ГБ
Підтримка RAID RAID 1,10
Тип BIOS UEFI
Вид для компьютера
Процессорная совместимость AMD Ryzen/7th Generation A-series/Athlon
Частота, МГц 2133
Тип аудиосистемы HDA (High Definition Audio)
Тип сетевой карты Intel I211-AT
Скорость 10/100/1000 Мбит/с
Колодки 1-х USB 2.0
Основное питание 24 пиновый ATX
Поддержка SLI/CrossFire 2-Way NVIDIA SLI, AMD CrossFireX
Опис

Придбати Материнська плата ASUS CROSSHAIR VI HERO Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Asus Crosshair VI Hero

Материнська плата призначена для установки багатоядерних процесорів AMD Ryzen, під сокет AM4. Вона забезпечує економічність енергоспоживання і прекрасні можливості для розгону. Плата підтримує безліч інноваційних технологій AMD і використовує високошвидкісну системну шину.

Більше ніяких обмежень!
Що вибрати – SLI або CrossFireX? Більше не треба турбуватися з цього приводу, адже Crosshair VI Hero дасть вам можливість використовувати будь-який з двох рішень. Плата підтримує технологію SLI/CrossFireX on Demand, яка дає можливість використовувати як SLI, так і CrossFireX. Яку з даних технологій ви не вибрали, ви неодмінно досягнете чудовою швидкості і якості зображення в сучасних іграх.

Насолоджуйтеся якісним об'ємним звуком в іграх!
Унікальна звукова карта SupremeFX допоможе гравцям повністю зануритися в атмосферу гри. Прекрасна якість звуку забезпечується високоякісними конденсаторами і позолоченими аудіороз'ємами.

Ідеальне поєднання аналогових і цифрових схем в системі живлення
Підсистема живлення Extreme Engine Digi+ використовує високоякісну цифрову схему регулятора напруги процесора (VRM) з регульованою частотою ШІМ-сигналу, дозволяючи домогтися максимальної продуктивності процесора. Дана схема забезпечує високий ККД і низьке тепловиділення, гарантуючи надійність в роботі ключових компонентів системи. Ви зможете вичавити максимум з новітнього процесора і отримати результати розгону, про які інші оверклокери тільки мріють. Надійна і потужна система живлення – запорука успішної роботи комп'ютера в режимі розгону!

Миттєве прискорення!
За допомогою функції ROG Connect можна відслідковувати стан комп'ютера і налаштувати його параметри в режимі реального часу за допомогою ноутбука, залучивши останнє до основної системи по USB-кабелю.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані