Воблер Rapala Tail Dancer Deep TDD07 S 70мм 9гр. (TDD07-S) - AT031380 - купити Принади в Києві й Україні, доступні ціни на Воблер Rapala Tail Dancer Deep TDD07 S 70мм 9гр. (TDD07-S) - AT031380 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Воблер Rapala Tail Dancer Deep TDD07 S 70мм 9гр. (TDD07-S)

Воблер Rapala Tail Dancer Deep TDD07 S 70мм 9гр. (TDD07-S) - AT031380

Код товару: AT031380
Немає в наявності
Короткий опис:

Тип шад, Тип плавучості плаваючий, Довжина, см 7, Вага, г 9, Глибини занурення, м 4.5, Кількість в упаковці, шт 1,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип плавучести плавающий
Длина, см 7
Глубины погружения, м 4.5
Вага 9 г
Тип шад
Колір черный (с серебристым и розовым)
Опис

Придбати Воблер Rapala Tail Dancer Deep TDD07 S 70мм 9гр. (TDD07-S) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Воблери, це об'ємні спінінгові приманки, які при проводці здійснюють коливальні рухи в горизонтальній площині. Воблери можуть мати безліч різних форм. Вони можуть імітувати риб, жаб, раків, креветок і навіть коників. При підтяжці і ривкових проводках воблери практично перетворюються на живу принаду для хижака.

Воблер Rapala Tail Dancer Deep TDD07 S 70мм 9гр. (TDD07-S)

- представлена нещодавно приманка вже завоювала вдячність рибалок у всьому світі. Цей воблер здатний досягати екстремальних глибин. Спеціально підібрані кольори і здатність глибоко занирювати - дають прекрасний шанс на затримання великих риб, які люблять триматися біля дна.

У Tail Dancer, широкий діапазон хвостових рухів. Корпус у формі банана виробляє привабливі для риби коливання. Корпус з бальзи з вбудованим брязкальцем. Бальза надає корпусу легкість в русі, а брязкальце доповнює його дію шумом. Гачки, покриті чорним нікелем, з пірамідальним заточуванням. Для додання більшої міцності - ковані, з швидко проникаючим в тканини риб'ячої пащі кінчиком жала конічної форми. Приголомшливе покриття.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

особисті дані