Бойлер THERMEX IU 40 - AT031389 - купити Бойлери та водонагрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Бойлер THERMEX IU 40 - AT031389 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Бойлер THERMEX IU 40

Бойлер THERMEX IU 40 - AT031389

Код товару: AT031389
В наявності
7 397 грн
Короткий опис:
Об'єм 40 л, Форма бойлера slim (тонка), Тип ТЕНа "мокрий" (безпосередньо контактує з водою), Матеріал внутрішнього бака нержавіюча сталь, Кількість ТЕНів один, Установка вертикальна,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник THERMEX
Об`єм 40 л
Форма бойлера slim (тонкая)
Тип ТЭНа "мокрый" (непосредственно контактирует с водой)
Установка вертикальная
Тип установки настінний
Количество ТЭНов один
Тип управления механічна
Потужність 2000 Вт
Материал внутреннего бака нержавіюча сталь
Висота 980 мм
Ширина 270 мм
Подводка нижняя
Элементы управления бойлером термостат
Гидравлическое подключение 1/2
Глибина 285 мм
Опис

Придбати Бойлер THERMEX IU 40 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Thermex IU 30 V - це сучасний накопичувальний водонагрівач вузької циліндричної форми, який чудово підійде для побутового використання в міських умовах. Завдяки компактності габаритів і вузькому діаметру бака водонагрівач знайде своє місце у будь-якому куточку приміщення, максимально економлячи простір.

Водонагрівач має сталевий корпус, який оснащений трубчастими нагрівальними елементами "мокрого" типу. Пристрій без проблем монтується на стіні і має індикатор включення. Управляється бойлер з допомогою механічного регулювального елемента, розташованого на корпусі. Максимальна температура нагріву досягає 75 градусів. Додатково водонагрівач оснащений магнієвим анодом - важливою деталлю у внутрішній системі. Він забезпечує захист від накипу і запобігає корозію стінок бака. Захист від перегріву і від надлишкового тиску автоматично відключають бойлер, забезпечуючи безпеку експлуатації.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані