Зовнішній жорсткий диск 3.5" 2TB ADATA (AHM900-2TU3-CEUBK) - AT031424 - купити Зовнішні жорсткі диски (HDD) в Києві й Україні, доступні ціни на Зовнішній жорсткий диск 3.5" 2TB ADATA (AHM900-2TU3-CEUBK) - AT031424 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Зовнішній жорсткий диск 3.5" 2TB ADATA (AHM900-2TU3-CEUBK)

Зовнішній жорсткий диск 3.5" 2TB ADATA (AHM900-2TU3-CEUBK) - AT031424

Код товару: AT031424
Немає в наявності
Короткий опис:
Об'єм 2 TB, Тип Настільні, Високошвидкісні, Форм-фактор 3.5", Iнтерфейс USB 3.0, Матеріал корпусу пластик, Колір чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Об`єм 2 ТБ
Тип Настольные, Высокоскоростные
Форм-фактор 3.5
Інтерфейс USB 3.0
Матеріал корпусу пластик
Колір Чорний
Лінійка (Серія) HM900
Вага 842 г
Виробник ADATA
Опис

Придбати Зовнішній жорсткий диск 3.5" 2TB ADATA (AHM900-2TU3-CEUBK) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Портативний зовнішній жорсткий диск стане відмінним вибором для ноутбука і інших пристроїв з можливістю підключення зовнішніх пристроїв зберігання даних.

Зовнішній жорсткий диск 3.5' 2TB ADATA HM900 призначений для роботи з файлами мультимедіа з можливістю одночасного запису і відтворення.
Забезпечує достатньо місця для ваших  , шоу і фільмів, навіть в Ultra HD, в тому числі домашнього відео.
Зручність є головним пріоритетом з автозаписом за розкладом і збереження з одним дотиком резервного копіювання.
ADATA HM900 інтегрує TurboHDD, застосування користувальницьких профілів і алгоритмів для прискорення швидкості передачі даних на основі трафіку і системних ресурсів.
Він використовує пропускну здатність інтерфейсу USB 3.0 для прискорення передачі даних, що забезпечують економію часу і продуктивності, що робить контент доступним  , і з мінімальною затримкою.
Використовується передова технологія захисту паролем і 256-бітне AES шифрування, захист даних від злому і випадкового впливу.
У накопичувачі присутні Функції Smart ударних і вібраційних датчиків, які автоматично включають режим захисту даних, якщо пристрій піддається впливу різких рухів, падінь або ударів.
Він припиняє роботу привода при виявленні помилок і автоматично відновлюється, коли повертається до нормального життя, все чітко показано на світлодіодних індикаторах.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані