Ніж Helle Eggen S (504S) - AT031718 - купити Ножі в Києві й Україні, доступні ціни на Ніж Helle Eggen S (504S) - AT031718 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Предлагаем вам товар руль компьютеру, купить с доставкой в Запорожье, рекомендуем вам утюг, стоимость вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на летающий дрон камерой, предлагаем вам сделать выбор ssd диск пк и заказать с доставкой в Мариуполе.
  • Быстро и удобно купить машинку швейную, обратите внимание на умные, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с печати этикеток, либо лобзик, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Рекомендуем купить стойку в нашем магазине, а также инструмент установки заклепок с доставкой по Черкассам.
Ніж Helle Eggen S (504S)

Ніж Helle Eggen S (504S) - AT031718

Код товару: AT031718
В наявності
3 852 грн
Короткий опис:
Довжина клинка 102 мм, Матеріал клинка сталь, Вага 120 г, Загальна довжина 211 мм, Товщина клинка 3.2 мм, Матеріал рукояті дерево,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Длина клинка 102 мм
Материал клинка стальной
Общая длина 211 мм
Толщина клинка 3.2 мм
Материал рукояти дерево
Виробник Helle
Вага 120 г
Опис

Придбати Ніж Helle Eggen S (504S) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ніж Helle Eggen S (504S) - це одним з найбільш затребуваних універсальних ножів Helle. Виріб ручної роботи виготовлений з екологічно чистих натуральних матеріалів.
Клинок виготовлений з ламінованої тришарової сталі. Рукоятка з карельської берези оснащена захисним виступом, а її форма дозволяє здійснювати надійне захоплення ножа долонею і середніх, і великих розмірів. Ножни виготовляються з товстої й м'якої шкіри, просоченої спеціальним складом для захисту від вологи і забруднень. Ніж Helle Eggen S (504S) добре точиться і чудово тримає заточку.
Багаторічний досвід компанії дозволив забезпечити всім ножам Helle дивовижні ергономічні властивості і чудовий норвезький дизайн.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані