Мережевий фільтр живлення Xiaomi Power Strip, 3 розетки, 3 USB (XMCXB01QM) - AT032151 - купити Мережеві фільтри та подовжувачі в Києві й Україні, доступні ціни на Мережевий фільтр живлення Xiaomi Power Strip, 3 розетки, 3 USB (XMCXB01QM) - AT032151 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Мережевий фільтр живлення Xiaomi Power Strip, 3 розетки, 3 USB (XMCXB01QM)

Мережевий фільтр живлення Xiaomi Power Strip, 3 розетки, 3 USB (XMCXB01QM) - AT032151

Код товару: AT032151
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Довжина 1.7 м, Кількість розеток 3 розетки, Сумарна потужність підключеного навантаження ≤ 2500 Вт, Особливості 3 USB-порту, Номінальна напруга ~250 В (макс), Робоча частота 50-60 Гц,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Кількість розеток 3
Довжина 1,7 м
Суммарная мощность подключенной нагрузки ≤ 2500 Вт
Номінальна напруга ~250 В (макс)
Рабочая частота 50 - 60 Гц
Ток срабатывания термопредохранителя 10 А
Особливості 3 USB-порта
Общий выключатель розеток двухполюсный
Колір White
Виробник Xiaomi
Опис

Придбати Мережевий фільтр живлення Xiaomi Power Strip, 3 розетки, 3 USB (XMCXB01QM) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Smart power adapter – як витвір мистецтва. 3 USB порти, підтримує напругу 2А, трирівнева безпека.

Твір мистецтва полегшить ваше життя
Подовжувач завжди є в кожному будинку і часто не один, але не всі вони влаштовують. Постійно стикаючись з їхніми недоліками, ми почали розмірковувати про те, як їх поліпшити. Для комфортного використання ми змоделювали подовжувач з 3 USB портами, оскільки кількість гаджетів у повсякденному житті збільшується і виникає проблема з їх підзарядкою. Крім того, для того, щоб наш пристрій відповідав зовнішньому вигляду інших аксесуарів для дому, миретельно опрацьовували дизайн. Всі деталі подовжувача виготовлені на замовлення з високоякісних матеріалів. Займана площа, порівняно зі стандартними подовжувачами, менша на 50%, включена трирівнева безпека. Простий, елегантний, компактний - все це зроблено не тільки для того, щоб ви могли непомітно ховати під столом, але і для того, щоб використовувати як настільний аксесуар. Поліпшення зовнішнього вигляду подовжувача, звичайно ж, не може «перевернути світ, з ніг на голову», проте може значно полегшити ваше життя.

3 USB порти, твої оригінальні зарядні пристрої
Smart чіп автоматично визначає та розподіляє потужність для швидкого заряджання телефону, планшета тощо.
3 USB порти сконструйовані таким чином, що їх показники можна порівняти з оригінальними зарядними пристроями.Користуючись лише USB портом, ви можете одночасно заряджати мобільний, планшет та електронну книгу або цифровий фотоапарат та інші пристрої, які потребують частого підзаряджання. Унікальний Smart чіп USB порту може автоматично визначити необхідну потужність та підтримує напругу 2А. Потужність і безпека підзарядки така ж як і в оригінальному зарядному пристрої, тому подовжувач не впливає на термін експлуатації акумулятора. Поріг захисту від витоку струму 20A, ефективний захист вашої особистої безпеки. Порівняно з оригінальними зарядами пристроями коефіцієнт перетворення енергії до 82%, подовжувач не тільки енергозберігаючий, а й більш ефективний.

Використання високоякісних матеріалів гарантує безпеку привикористання
Використання високоякісної бронзи як матеріалу для створення електропровідної конструкції дозволяє скоротити ризики ураження струмом і замикань при використанні завдяки її якостям. Жовта бронза досить еластична, з гарною електропровідністю, зносостійка, міцна до деформацій, досить стійка до підвищених температур, запобігає ризику виникнення запалення. У процесі виробництва, попри витрати, ми вибрали безпечну і якісну технологію формування між сполук. Кожна складова деталь даного подовжувача захищає ваше життя.

Трирівневий захист Мі Power Strip
Своєчасне запобігання короткому замиканню, займанню завдяки електроніці компанії Joemex, яка протягом останніх 20 роківрозробляє пристрої захисту від перевантажень.
При перевищенні норми електричного навантаження, відразу виникає загроза виникнення короткого замикання чи займання. Joemex створила для нас пристрій захисту від перевантажень, який у разі виникнення загрози відключає електроживлення, тим самим своєчасно запобігає несподіваному запаленню або короткому замиканню.

Подовжувач стійкий до займання
Для більшої безпеки ми використовували високоякісний матеріал корпусу з добавкою вогнетривкого елемента, який пройшов перевірку на стійкість до загоряння високою температурою до 750°С. Цей подовжувач повністю відповідає всім національним стандартам пожежної безпеки. Корпус стійкий до спалаху, температури до 750°С.

Безпека для дітей
Кожна розетка має захисні пластини.
Ми зосередили всі наші зусилля для створення своєрідного блокування пристрою, тому для того, щоб вставити вилку в розетку, ви повинні застосувати силу в 75 ньютонів, щоб відкрити захисні пластини. Вам потрібно лише застосувати трошки сили, і ви відразу ж вставите вилку в розетку, це ніяк не вплине на звичайний режим роботи подовжувача.

Розмір міні подовжувача Мі Power Strip такий же, як і пенал для олівців.
Для того, щоб кожна деталь у будинку ставала все кращою, нехай це навіть простий подовжувач, ми окремо розміщували замовлення на виготовлення кожної основної деталі для покращення внутрішніх компонентів пристрою. Пристрій товщиною всього 26мм, займана площа, порівняно зі стандартними подовжувачами, менше на 50%.

Ідеальна безшовнаформа
Для боків застосовувалася техніка ретельного полірування для того, щоб Мі Power Strip вдало поєднувався з навколишнім стилем. Цей подовжувач не тільки дуже зручний у використанні, але і може стати міні прикрасою робочого столу.

Протиковзкі ніжки
Для того, щоб подовжувач стійко знаходився на будь-якій поверхні, ми розмістили спеціальні протиковзні устілки поверх нижніх маленьких гвинтиків. Чудовий зовнішній вигляд пристрою на будь-якій робочій поверхні.
Пожежобезпечний! Не горить

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані