Батарея універсальна Nomi E050 5000 mAh gold (227739) - AT032197 - купити Акумулятори зовнішні в Києві й Україні, доступні ціни на Батарея універсальна Nomi E050 5000 mAh gold (227739) - AT032197 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Батарея універсальна Nomi E050 5000 mAh gold (227739)

Батарея універсальна Nomi E050 5000 mAh gold (227739) - AT032197

Код товару: AT032197
Немає в наявності
Короткий опис:
Ємність 5000 mAh, Призначення для телефона, для смарт-годинників, для плеєра, для планшета, Інтерфейси підключення (вхід) microUSB, Lightinihg, Електрохімічна система Li-pol, Джерело заряду вбудованої батареї USB, Інтерфейси підключення (вихід) 1 х USB,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Nomi
Ємність 5000 mAh
Призначення для телефона, для смарт-часов, для плеера, для планшета
Интерфейсы подключения (вход) microUSB, Lightinihg
Электрохимическая система Li-Pol
Источник заряда встроенной батареи USB
Интерфейсы подключения (выход) 1 х USB
Тип аккумулятора встроенный
Колір Gold
Входной ток 2.1 A
Вхідна напруга 5 V
Вихідний струм 2 A, 1.2 A
Особливості индикатор остаточного заряда
Количество перезарядок 500 раз
Захист багаторівнева система захисту
Опис

Придбати Батарея універсальна Nomi E050 5000 mAh gold (227739) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Зовнішній акумулятор Nomi E050 5000 mAh Gold - це не тільки стильний аксесуар вашої повсякденності, але і відмінний помічник в проблемах з розрядженими девайсами. З ним ви завжди будете на зв'язку, швидко і якісно зарядите апарати і забезпечите тривалу автономність портативних пристроїв. В основному він орієнтований на тих, хто весь час змушений відповідати на дзвінки, листи і також для тих, хто не може розлучитися зі своїми девайсами протягом дня.

Зовнішній акумулятор Nomi E050 оснащений достатньою ємністю 5000 mAh при цьому має відносно невелику товщину, практичні розміри, що дозволяє легко носити його з собою всюди. Не можна не відзначити багатий золотий колір батареї, він є одночасно теплим і яскравим відтінком, символізуючи тепло і сонячне світло, і, можливо навіть, аристократичний смак.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані