Комп'ютер Acer Predator G1-710 (DG.E07ME.001) - AT032271 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Acer Predator G1-710 (DG.E07ME.001) - AT032271 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комп'ютер Acer Predator G1-710 (DG.E07ME.001)
Комп'ютер Acer Predator G1-710 (DG.E07ME.001)
Комп'ютер Acer Predator G1-710 (DG.E07ME.001)
Комп'ютер Acer Predator G1-710 (DG.E07ME.001)

Комп'ютер Acer Predator G1-710 (DG.E07ME.001) - AT032271

Код товару: AT032271
Немає в наявності
Короткий опис:

Серія процесора Intel Core i5, Модель відеокарти GeForce GTX1060, Тип ПК Ігрові, Об'єм встановленої пам'яті 16 ГБ, Вид Класичний, Кількість ядер 4 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Acer, INTEL, nVidia
Вид Класичний
Об'єм SSD 128 ГБ
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів HDD, SSD
Кількість ядер 4 ядра
Оптичний привід DVD±RW
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac)
Сокет LGA1151
Чіпсет Intel B150
Тип пам'яті DDR 4
Аудиоконтроллер Realtek ALC887
Многоканальный звук 7.1
Матеріал корпусу Металл
Колір черно-красный
Опис

Придбати Комп'ютер Acer Predator G1-710 (DG.E07ME.001) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Системний блок Acer Predator G1-710 – компактний ігровий комп'ютер з сучасною конфігурацією. Завдяки застосуванню процесора Intel шостого покоління і дискретного графічного адаптера, а також підтримці до 64 Гб оперативної пам'яті він може виконувати найскладніші завдання – в тому числі відтворювати відео, призначене для систем віртуальної реальності.

Ніяких затримок
Лаги нерідко стають причиною поразки геймерів в онлайн-іграх. Цю проблему можна вирішити за допомогою мережевого адаптера Killer DoubleShot Pro. Він аналізує трафік в каналах Wi-Fi і Ethernet, надаючи пріоритет для ключових додатків. Крім того, таке пристосування об'єднує пропускну здатність каналів, що дуже важливо для проведення стримів.

Висока якість звуку
Користувач може зробити ігровий процес ще більш реалістичним. Звукова карта Soundblaster X-Fi MB5 здатна створювати об'ємне 7-канальне аудіо, що немов оточує людину.

Максимальна надійність
Високопродуктивна система охолодження створює дуже потужний потік повітря, який проходить через весь внутрішній простір корпусу, ефективно відводячи надлишкове тепло.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані