Проектор SONY VPL-DX240 - AT032283 - купити Проектори в Києві й Україні, доступні ціни на Проектор SONY VPL-DX240 - AT032283 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Проектор SONY VPL-DX240
Проектор SONY VPL-DX240
Проектор SONY VPL-DX240
Проектор SONY VPL-DX240
Проектор SONY VPL-DX240

Проектор SONY VPL-DX240 - AT032283

Код товару: AT032283
Немає в наявності
Короткий опис:

Роздільна здатність матриці 1024 x 768, Тип для шкіл і вузів, Технологія 3LCD, Яскравість 3200 (ANSI lm), Порти і роз'єми 1 x USB, 1 x 3.5 мм, 1 x RCA, 1 x VGA (D-Sub), 2 x HDMI, Контрастність 4000: 1,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SONY
Роздільна здатність матриці XGA (1024 x 768)
Тип для школ и ВУЗов
Технологія 3 LCD
Яркость 3200 ANSI lm (2000 lm в экономном режиме)
Порти і роз'єми 1 x mini-VGA (D-Sub), 2 x HDMI, 1 x USB 2.0 тип А, 1 x Композитный
Поддержка форматов 4:3
Контрастность 4000: 1
Колір White
Типы проекции фронтальная
Матрица XGA
Минимальная диагональ изображения 0.76 м
Максимальная диагональ изображения 7.62 м
Поддерживаемые разрешения от VGA (640х480) до UXGA (1600 x 1200)
Горизонтальная 19 - 92 кГц
Вертикальная 48 - 92 Гц
Коэффициент масштабирования 1.3 x
Коррекция трапецеидальных искажений ±30° (вертикально / горизонтально)
Мощность лампы 215 Вт
Строк служби 3000 годин (10000 г в економному режимі)
Опис

Придбати Проектор SONY VPL-DX240 Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Потужний і зручний в експлуатації проектор

VPL-DX240

для аудиторій і конференц-залів: відмінна якість зображення і низькі експлуатаційні витрати.

VPL-DX240

— це недорогий, але повнофункціональний XGA-проектор, який ідеально підходить для проведення презентацій в офісах, конференц-залах та навчальних аудиторіях. Він легкий, компактний і енергоспоживанню, його легко встановлювати і підключати до інших пристроїв.

Потужна колірна яскравість (3200 лм) і технологія 3LCD BrightEra™ забезпечують детальне і чітке зображення з роздільною здатністю XGA, які добре видно навіть у яскраво освітлених приміщеннях.

Проектор має два порти HDMI і роз'єм USB (5), що дозволяє легко підключати мікрокомп'ютери і адаптери. Функція автозапуску дозволяє почати презентацію швидше, а функція швидкого вимикання значно економить час, якщо перерва між двома презентаціями незначна. Також пристрій може проектувати розмітку, щоб вам було зручніше писати на лекційній дошці, і таймер, щоб стежити за часом виступу.

Ефективні енергозберігаючі функції значно знижують експлуатаційні витрати. Проектор простий в обслуговуванні, а його лампа має ресурс до 10 000 годин роботи. Таким чином, він завжди готовий до роботи навіть при самому щільному графіку.

Легкий, компактний і стильний
Проектор VPL-DX240 важить менше 3 кг і займає мало місця. Його дуже легко переносити між кабінетами або аудиторіями.

Чіткі і насичені зображення з максимальною колірною яскравістю 3200 лм
Завдяки високій світловіддачі проектора всі презентації чітко видно в будь-яких навчальних аудиторіях і конференц-залах.

Чітке зображення завдяки роздільній здвтності XGA
Роздільна здатність XGA (1024 x 768) забезпечує високу деталізацію і відмінно підходить для презентацій безпосередньо з ноутбука або планшета.

Технологія 3LCD BrightEra™
Панелі 3LCD вдосконалені за допомогою передової технології Sony BrightEra™. Ви відчуєте різницю завдяки яскравим зображенням високої роздільної здатності і підвищеної надійності.

Режими відображення
Передбачено сім режимів для тонкому налаштуванню зображення. Зокрема в новому режимі Vivid (Яскравий) зображення буде барвистим з насиченими кольорами.

Гамма-корекція
Алгоритм корекції кривої гамма-характеристики підтримує три варіанти настройки для точної передачі колірних тонів, відображення яскравих і живих кольорів і чіткого тексту.

Просте дублювання екрану
За допомогою адаптера Miracast (не входить в комплект) можна транслювати презентації з ноутбуків, планшетів і смартфонів по бездротовій мережі.

Прискорений запуск презентації
Функція автозапуску виявляє сигнали від підключеного джерела HDMI або VGA і включає лампу проектора, що дозволяє швидше починати презентацію.

Миттєве вимкнення
Функція швидкого вимикання скорочує час охолодження до 10 секунд після відключення по закінченні презентації. Це значно економить час, якщо перерва між двома презентаціями незначна.

Таймер презентації
Промовець може стежити за відведеним йому часом завдяки таймеру прямого або зворотного відліку, розташованому в кутку екрану.

Акуратні нотатки
Проектуючи розмітку на лекційну дошку, ви можете робити більш акуратні замітки і креслення.

До 10 000 годин роботи лампи
Завдяки енергозберігаючій системі контролю світлового блоку лампа проектора здатна пропрацювати до 10000 годин без заміни (в режимі зниженої яскравості).

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані