Проектор SONY VPL-VW550ES/W - AT032287 - купити Проектори в Києві й Україні, доступні ціни на Проектор SONY VPL-VW550ES/W - AT032287 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Проектор SONY VPL-VW550ES/W
Проектор SONY VPL-VW550ES/W

Проектор SONY VPL-VW550ES/W - AT032287

Код товару: AT032287
Немає в наявності
Короткий опис:

Роздільна здатність матриці 4096 x 2160, Тип для домашнього кінотеатру, Технологія SXRD, Яскравість 1800 (ANSI lm), Порти і роз'єми 1 x RS232, 2 x Trigger out, 1 x LAN, 1 x USB, 2 x HDMI, Контрастність 350 000: 1,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія, міс.: 12

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник SONY
Роздільна здатність матриці 4096x2160
Тип для домашнего кинотеатра
Технологія SXRD
Яркость 1800 (ANSI lm)
Порти і роз'єми 2 x Trigger out, 1 x USB, 2 x HDMI
Контрастность 350 000: 1
Колір White
Типы проекции фронтальная
Матрица 4K
Минимальная диагональ изображения 1.52 м
Максимальная диагональ изображения 7.62 м
Поддерживаемые разрешения до 4K (4096 x 2160)
Горизонтальная 19 - 72 кГц
Вертикальная 48 - 92 Гц
Мощность лампы 280 Вт
Строк служби 6000 годин (економ режим)
Вага 14
Опис

Придбати Проектор SONY VPL-VW550ES/W Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Проектор для домашнього кінотеатру VPL-VW550ES доповнить будь-який інтер'єр. Удосконалена технологія панелей SXRD забезпечує чудове зображення у форматі 4К, який в чотири рази перевершує роздільну здатністьFull HD. Насичені кольори, яскравість 1800 люменів і висока динамічна контрастність 350 000:1 забезпечать зображення з роздільною здатністю 4K яскравість, високу деталізацію і чіткість навіть при денному світлі.

Загляньте в майбутнє з новими стандартами 4К і підтримкою розширеного динамічного діапазону і оцініть технологію завтрашнього дня. Налаштування кольору можуть бути легко повернуто до заводських значень за замовчуванням. Компактна модель VPL-VW550ES впишеться в інтер'єр будь-якого домашнього кінотеатру або вітальні. Низький рівень шуму вентилятора не буде відволікати вас від дії на екрані, а широкий діапазон зума/зсуву об'єктива і повітряний порт на передній панелі забезпечать свободу при виборі місця установки. Термін служби лампи у проекторі складає 6000 годин (у низькому режимі) для стабільної продуктивності і зниження витрат на обслуговування.

Чітке зображення у форматі 4К в чотири рази більш деталізовано в порівнянні з форматом Full HD
Технологія панелей SXRD, що використовується в професійних проекторах, забезпечує зображення з роздільною здатністю 4К (4096 х 2160) без електронного перетворення пікселів. Всі деталі відображаються чітко і природно, без нерівних кордонів і видимих пікселів.

Висока яскравість і контрастність
З яскравістю 1 800 люменів і широким динамічним діапазоном контрастності 350 000:1 зображення 4К стає чітким і яскравим, а рівень чорного залишається глибоким навіть при яскравому світлі.

Покращене покриття білого кольору
Тепер проектор доступний в білому кольорі, який буде добре виглядати як в сучасному, так і в класичному інтер'єрі.

Плавне і реалістичне зображення
Надшвидкий відгук панелі і технологія Motionflow дозволять вам побачити кожну деталь з мінімальним розмиттям незалежно від швидкості дій на екрані.

Дисплей TRILUMINOS™ для більш глибоких природних кольорів
Технологія дисплея TRILUMINOS™ від Sony відтворює більше кольорів, ніж звичайні проектори. Оцініть точне відтворення кольорів і текстур, а також чистоту, глибину і реалістичність кольорів.

Сумісність з розширеним динамічним діапазоном
Оцініть всі переваги нового відеоконтенту в HDR з його розширеним діапазоном рівнів яскравості і контрастності.

Підтримка новітніх технологій майбутнього
Проектор VPL-VW550ES відтворює зображення зі швидкістю 60 кадрів в секунду у форматі 4К (сигнал кольорових смуг YCbCr 4:2:0/10 біт). Це забезпечує додаткову плавність зображення, насичені природні кольори. Підтримка HDCP 2.2 дозволить вам скористатися перевагами новітніх служб контенту 4К.

Технологія Reality Creation покращує фільми до формату 4K
Крім відтворення фільмів, знятих у форматі 4К, проектор VPL-VW550ES може покращувати фільми формату Full HD Blu-ray™ та DVD формату 4К за допомогою функції Reality Creation. Ця технологія обробки зображення з функціями підвищення роздільної здатності від Sony покращує якість фільмів з більш низькою роздільною здатністю і навіть переводить 3D-фільми у формат 4К.

Сумісний з дисками Blu-ray™ з маркуванням 'Iso in 4K'
Оцініть якість зображення, порівняну з форматом 4K, на дисках з маркуванням 'Iso in 4K'. Результат — зображення з розширеним колірним діапазоном, максимально наближене за якістю зображення в апаратній роздільній здатності 4K.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані