Додаткова трубка Gigaset A415H Black (S30852H2555S301) - AT032464 - купити Телефони бездротові в Києві й Україні, доступні ціни на Додаткова трубка Gigaset A415H Black (S30852H2555S301) - AT032464 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Додаткова трубка Gigaset A415H Black (S30852H2555S301)

Додаткова трубка Gigaset A415H Black (S30852H2555S301) - AT032464

Код товару: AT032464
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Сумісність Gigaset A415, Тип дисплея монохромний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Gigaset
Сумісність Gigaset A415
Опис

Придбати Додаткова трубка Gigaset A415H Black (S30852H2555S301) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Gigaset A415H — це додаткова трубка із зарядним пристроєм моделі A415.

Gigaset – один з найбільших світових виробників безпровідних телефонів і безперечний європейський лідер DECT-телефонії. У сферу діяльності компанії з головним офісом у Мюнхені (Німеччина) входить розробка, виробництво та реалізація високоякісних продуктів під брендом Gigaset, включаючи провідні та безпровідні DECT-телефони, VoIP пристрої. Основні виробничі потужності розташовані в Бохольте (Німеччина), де компанія розробляє і виробляє продукти, строго стежачи за високою якістю і дотримуючись екологічні стандарти.

Представлена модель A415H від Gigaset оснащена великим, висококонтрастним, монохромним 1.8" дисплеєм, з кнопкою дзвінка і гучного зв'язку із зеленим підсвічуванням, і кнопкою індикації повідомлень, що підсвічується червоним підсвічуванням.

Практичні функції
Для вашої зручності Gigaset < style="font-size: 1rem;" class="stagb">A415відображає дату і тривалість кожного дзвінка, а також дозволяє дізнатися з допомогою визначника номера, хто саме вас викликає. Також у цій моделі реалізована функція будильника, плюс, ви зможете вибрати дзвінок з 20 мелодій, відрегулювати рівень гучності або встановити опцію дзвінка з наростаючим звуком.

< style="font-size: 1rem;" class="stagb">

Контактна інформація

Завдяки вбудованої в Gigaset < style="font-size: 1rem;" class="stagb">A415H телефонній книжці на 100 записів ви зможете легко і швидко набрати потрібний номер. Для спокійного сну перемикач день / ніч дозволяє вимикати дзвінки телефону.

Eco DECT: Економія електрики і низький рівень випромінювання
Gigaset 
A415H оснащується економічним блоком живлення, який сприяє економії електрики. Телефон вміє змінювати потужність сигналу свого передавача в залежності від відстані до базової станції. Більш того, ви можете самостійно зменшити цей параметр на 80%, вибравши режим роботи ECO Mode.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані