Воблер YO-ZURI F1109 Hardcore X Shallow Crank 65мм HSH (F1109-HSH) - AT032568 - купити Принади в Києві й Україні, доступні ціни на Воблер YO-ZURI F1109 Hardcore X Shallow Crank 65мм HSH (F1109-HSH) - AT032568 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Воблер YO-ZURI F1109 Hardcore X Shallow Crank 65мм HSH (F1109-HSH)

Воблер YO-ZURI F1109 Hardcore X Shallow Crank 65мм HSH (F1109-HSH) - AT032568

Код товару: AT032568
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип кренк, Тип плавучості плаваючий, Довжина, см 6.5, Вага, г 8, Кількість в упаковці, шт 1, Кількість гачків 2,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Тип плавучести плавающий
Виробник YO-ZURI
Тип кренк
Опис

Придбати Воблер YO-ZURI F1109 Hardcore X Shallow Crank 65мм HSH (F1109-HSH) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Воблер YO-ZURI F1109 Hardcore X Shallow Crank 65мм HSH (F1109-HSH) - це плаваючий воблер для лову на мілинах і на водоймах з підводною рослинністю. Shallow Crank відрізняється ретельно спланованими деталями корпусу, голографічним яскравим забарвленням, добре помітним навіть у скаламученій воді. Реалістична власна гра і привабливий звук шумової камери не залишить хижака байдужим. Цей воблер нагадує хижакові ситого вгодованого малька. Цей воблер розроблявся для лову судака, щуки або окуня, техніка лову твічинг, рівномірна проводка. Ця модель з поліпшеною магнітною системою для далекого закидання.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

особисті дані