Обігрівач UFO Star 1900 + ножка - AT032605 - купити Обігрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Обігрівач UFO Star 1900 + ножка - AT032605 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Обігрівач UFO Star 1900 + ножка

Обігрівач UFO Star 1900 + ножка - AT032605

Код товару: AT032605
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:

Тип інфрачервоний, Потужність 1900 Вт, Розмір приміщення (при висоті не більше 3м), м2 19 кв.м, Установка підлоговий, настінний, вуличний, Колір чорний, Тип живлення електромережа,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник UFO
Колір Чорний
Тип инфракрасный
Потужність 1900 Вт
Размер помещения (при высоте не более 3м), м2 19 кв.м
Установка настінний, напольна, уличный
Тип питания электросеть
Нагревательный элемент вольфрамовый
Тип управления механічна
Додатково термостат
Опис

Придбати Обігрівач UFO Star 1900 + ножка Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Інфрачервоні обігрівачі
Висока вартість енергоносіїв і комунальних послуг призвела до пошуку альтернативних варіантів обігріву приміщень. Саме так і з'явилися перші інфрачервоні обігрівачі. Які використовують абсолютно новий принцип – не гріють повітряні маси і всі навколо, а діють точково – нагрівають предмети в кімнаті, людей і т. д. В результаті людина відчуває приємне, м'яке тепло інфрачервоних променів, а енергія не розсіюється марно. Купити інфрачервоний обігрівач в Україні сьогодні нескладно, такі пристрої пропонують багато виробників і магазини. Але краще всього купити інфрачервоний обігрівач UFO – самий перевірений і надійний бренд на ринку.

Інфрачервоний обігрівач UFO STAR (УФО Стар) застосовується, як для локального обігріву відкритих і напіввідкритих майданчиків, так і для загального та локального закритих майданчиків різної площі. Моментальна тепловіддача інфрачервоного обігрівача UFO STAR забезпечує велику ефективність і економічність у порівнянні з традиційними (конвекційними) системами обігріву. Мінімальний термін експлуатації UFO STAR становить 6 - 7 років.

Області застосування UFO STAR:

  • Локальний і загальний обігрів закритих, напіввідкритих об'єктів
  • Локальний і загальний обігрів приміщень з великими втратами тепла, наприклад, часто провітрюваних приміщень
  • Локальний і загальний обігрів ангарних приміщень;
  • Локальний і загальний обігрів приміщень протягом короткого періоду часу, наприклад дач, котеджів.
  • Локальний і загальний обігрів транзитних приміщень

Термостат UFO STAR
Прилад оснащений термостатом, з допомогою якого ви з легкістю зможете регулювати потужність обігріву залежно від площі і типу площі. Завдяки чому ви зможете вибирати потужність роботи обігрівача для обігріву закритих та відкритих об'єктів різної площі

Кліматична техніка UFO відома по всьому світу, і в першу чергу своєю популярністю компанія зобов'язана інфрачервоним обігрівачів. Ці пристрої не тільки забезпечують м'який, економний обігрів будь-яких приміщень і навіть заходів на відкритому повітрі, але і пропонують високий рівень комфорту і безпеки. Сьогодні придбання інфрачервоного обігрівача ufoв Україні – це створення домашнього затишку і надійні інвестиції в майбутнє.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані