Блок живлення ThermalTake 750W Grand Digital (PS-TPG-0750DPCGEU-R) - AT032614 - купити Блоки живлення в Києві й Україні, доступні ціни на Блок живлення ThermalTake 750W Grand Digital (PS-TPG-0750DPCGEU-R) - AT032614 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Выгодные цены на метеостанция домашняя, предлагаем вам сделать выбор очки реальной и заказать с доставкой в Ужгороде.
  • Рекомендуем заказать умные часы в нашем магазине, а также строительный перфоратор с доставкой по Белой Церкви.
  • Предлагаем ознакомиться с vr шлем, либо смарт часы, заказать через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар инструмент строительный, купить с доставкой в Ужгород, рекомендуем вам маршрутизатор, стоимость вас приятно удивит.
  • Быстро и удобно купить швейную, обратите внимание на лазерный нивелир, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Блок живлення ThermalTake 750W Grand Digital (PS-TPG-0750DPCGEU-R)

Блок живлення ThermalTake 750W Grand Digital (PS-TPG-0750DPCGEU-R) - AT032614

Код товару: AT032614
Немає в наявності
Короткий опис:
Стандарт БЖ ATX 12V V2.31, Кіл-ть роз'ємів додаткового живлення для відеокарт 4, Модульне підключення кабелів так, Тип БЖ для комп'ютерів, модульні, Модуль PFC активний, Кількість роз'ємів SATA 8,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ThermalTake
Потужність 750Вт
Стандарт БП ATX 12V v2.31
Кол-во разъемов дополнительного питания для видеок 4
Диаметр вентиляторов 1x140 мм
Тип БП для компьютеров, модульные
Модуль PFC активный
Подключение материнской платы 24 pin
Подключение видеокарты 4x6+2 pin
Тип охлаждения активное
Захист від OVP (защита от превышения напряжения), SCP (защита от короткого замыкания), OPP (защита от перегрузки по суммарной мощности)
Размеры, мм 150 x 86 x 180 мм
Подключение процессора 4+4 pin
OutputСurrent +3,3V 20A
OutputCurrent +12V1 54A
OutputСurrent -12V 0.8А
Опис

Придбати Блок живлення ThermalTake 750W Grand Digital (PS-TPG-0750DPCGEU-R) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютерний блок живлення — це один з найважливіших пристроїв в системному блоці, від якого залежить надійність і стабільність роботи вашого комп'ютера, так як від нього подається напруга на всі комплектуючі (материнську плату, відеокарту і т. д.). Всі комплектуючі в комп'ютері споживають певну кількість енергії, сумарна потужність всіх складових не повинна перевищувати максимальне значення потужності блоку живлення. Підбираючи блок живлення, що підходить під ваші потреби, ваше вкладення в блок живлення від компанії ThermalTake дуже скоро буде з лишком окуплено його відмінною потужністю і високою продуктивністю.

Блок живлення

ThermalTake 750W Grand Digital (PS-TPG-0750DPCGEU-R)


Нова революційна серія блоків живлення від компанії Thermaltake. Ключовою особливістю нової серії є можливість програмного керування і моніторингу основних параметрів через додаток DPSApp. DPSApp може відображати величину витраченої електроенергії, що робить її незамінним інструментом для мінімізації витрат на електрику. За допомогою програми DPSApp можна бачити скільки електроенергії було витрачено в різні режими активності від веб серфінгу до ігор. Він забезпечить високу надійність і ефективність з тихою роботою — найкраща комбінація характеристик, продуктивності і якості в своєму класі за відмінною ціною.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані