Корпус ThermalTake Versa N27 White (CA-1H6-00M6WN-00) - AT032624 - купити Корпуси в Києві й Україні, доступні ціни на Корпус ThermalTake Versa N27 White (CA-1H6-00M6WN-00) - AT032624 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Быстро и удобно купить компьютерные, обратите внимание на телевизор купить, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Рекомендуем купить мышку компьютера в нашем магазине, а также материнские платы пк с доставкой по Херсону.
  • Выгодные цены на станок рубанок электрический, предлагаем вам сделать выбор abs пластик 3d и заказать с доставкой в Славянске.
  • Предлагаем ознакомиться с плата озу, либо лазерные принтеры, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар приставка игровая, купить с доставкой в Кременчуг, рекомендуем вам мышка, цена вас приятно удивит.
Корпус ThermalTake Versa N27 White (CA-1H6-00M6WN-00)

Корпус ThermalTake Versa N27 White (CA-1H6-00M6WN-00) - AT032624

Код товару: AT032624
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Підтримувані материнські плати Mini - ITX, Micro - ATX, ATX, Особливості безгвинтове кріплення HDD, вікно на бічній панелі, знімний кошик для HDD, отвори для укладання кабелів, безгвинтове кріплення ОDD, прогумовані ніжки, Наявність блоку живлення без блоку живлення, Розташування блоку живлення нижнє, Класс корпусу Геймерські, Зовнішні роз'єми 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, 1 x Audio,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник ThermalTake
Типоразмер Miditower
Поддерживаемые материнские платы Mini - ITX, Micro - ATX, ATX
Особливості безвинтовое крепление HDD, окно на боковой панели, отверстия для укладки кабелей, прорезиненные ножки, безвинтовое крепление ОDD
Наличие блока питания без блока питания
Расположение блока питания нижнее
Класс корпуса Геймерские
Внешние разъемы 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 1 x Audio
Спосіб установки вертикальний
Серія ThermalTake Versa
Количество внутренних отсеков 2.5 3
Количество слотов расширения 7
Количество и размер установленных вентиляторов 1 х 120 мм
Охлаждающие элементы вентиляционные решетки
Установка длинных видеокарт до 360 мм
Максимальная высота процессорного кулера 16
Матеріал корпусу пластик, сталь
Габарити, мм 201 x 502 x 473 мм
Вес, кг 4.7
Места для дополнительных вентиляторов Top 2x12 см, Front 2x12 см, Back 1x12 см
Наличие подсветки Кулеры с подсветкой
Опис

Придбати Корпус ThermalTake Versa N27 White (CA-1H6-00M6WN-00) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Корпус Thermaltake Versa N27
Новітній корпус Versa N27 формату mid-tower створений для складання ігрової або робочої станції на основі материнських плат форм-фактора ATX. Передня панель виконана з гладкого прозорого пластика, що надає корпусу стильний зовнішній вигляд. Бічна кришка також виконана з прозорого пластика, через який всі можуть бачити начинку вашого ПК.

Сміливий концепт
Дизайн корпусу створювався спеціально для геймерів і має глянсову поверхню спереду і зверху. Ніжки на яких стоїть корпус допомагають поліпшити приплив холодного повітря знизу. Бічна кришка виконана з прозорого пластика, через який всі можуть бачити начинку вашої ігрової станції.

Порти введення / виводу
На верхній панелі розташовуються порти для підключення пристроїв з інтерфейсами SuperSpeed ??USB 3.0 і USB 2.0, роз'єми для підключення мікрофону і навушників.

Оптимізація охолодження
На задній панелі встановлений один 120мм вентилятор на видув, а на передній панелі два 120мм вентиляторами на вдув з інтегрованим фільтром для пилу. Є можливість установки потужних кулерів на CPU висотою до 160мм і відеоадаптерів довжиною до 360мм.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

особисті дані