Монітор AOC u3277Pwqu - AT032787 - купити Монітори в Києві й Україні, доступні ціни на Монітор AOC u3277Pwqu - AT032787 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Монітор AOC u3277Pwqu

Монітор AOC u3277Pwqu - AT032787

Код товару: AT032787
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Максимальна роздільна здатність екрана 3840 x 2160, Діагональ дисплея 31.5", Частота оновлення екрана 60 Гц, Тип матриці MVA, Вбудовані колонки є, Тип монітора Професійні,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник AOC
Діагональ дисплея 31.5
Максимальна роздільна здатність екрана 3840 x 2160 (UHD 4K)
Тип матриці VA
Максимальна кількість кольорів 1 млрд
Покриття Anti-Glare
Частота оновлення екрану 60 Гц
Співвідношення сторін 16:9
Підсвітка WLED
Інтерфейси і підключення VGA, DisplayPort, DVI, HDMI
Колір серебристый/черный
Тип монитора профессиональный
Особливості Регулировка по высоте, Регулировка наклона, Поворотный экран (Pivot), Поворот монитора (Swivel), Замок Кенсингтона
VESA VESA (100х100мм)
Время отклика матрицы 4мс
Яркость 350 кд/м2
Контрастность статическая 3000:1
Контрастность динамическая 80 000 000:1
Углы обзора (гориз./вертик.) 178/178
Потребляемая мощность в рабочем режиме 50 Вт
Потребляемая мощность в режиме ожидания 0.5 Вт
Опис

Придбати Монітор AOC u3277Pwqu Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через кошик або зателефонувавши за вказаними телефонами.

Монітор AOC u3277Pwqu

Компанія AOC презентувала новий монітор із 4K-роздільною здатністю – AOC U3277PWQU. Він побудований на основі 31,5-дюймової AMVA-панелі, яка характеризується високою максимальною яскравістю (350 кд/м2) та відмінною статичною контрастністю (3000:1). У минулому цього типу матриць були проблеми зі швидкістю реакції, але в новинці воно становить 4 мс, тому ніяких проблем навіть при відображенні динамічних ігор не буде.

Завдяки передовим панельним технологіям AMVA, роздільній здатності 4K UHD, кольоровій гамі 95% NTSC та великому 31.5-дюймовому екрану у форматі 16:9, цей дисплей спроектований таким чином, щоб справити враження на вимогливих професіоналів. Монітор оснащенийрізноманітними роз'ємами для дисплея, такими як HDMI 2.0, та ергономічною підставкою для підвищення зручності та продуктивності.

AOC U3277PWQU допомагає збільшити продуктивність до меж. Роздільна здатність 4K Ultra HD показує найдрібніші деталі на великому 31.5-дюймовому екрані 16:9, який ідеально підходить для багатозадачності.

Завдяки передовій технології панелей AMVA ви насолоджуватиметеся точним відтворенням кольорів (95% NTSC і 100% sRGB, 1 мільярд кольорів), широкими кутами огляду та швидкою частотою оновлення, незалежно від того, що ви робите.

Ряд роз'ємів, таких як HDMI 2.0, DisplayPort та DVI-D, спрощує підключення ПК, ноутбука та інших пристроїв, а вбудовані динаміки забезпечують чистий звук для музики та відео.

Незалежно від того, чи ви редагуєте фотографії, працюєте з CAD/CAM або створюєте новий веб-сайт,регульована по висоті ергономічна підставка нахиляється, повертається та повертається протягом кількох годин комфортного перегляду.

Компания a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.9

Схожі товари
особисті дані