Зарядний пристрій Greenwave 12-24V, 2*USB 5V/2.4A (CH-CC-224 black) - AT033145 - купити Зарядні пристрої в Києві й Україні, доступні ціни на Зарядний пристрій Greenwave 12-24V, 2*USB 5V/2.4A (CH-CC-224 black) - AT033145 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Выгодные цены на руль компьютерных игр, предлагаем вам сделать выбор видеокарта pc и заказать с доставкой в Кропивницком.
  • Предлагаем вам товар дата кабель, купить с доставкой в Бердянск, рекомендуем вам ноутбука, стоимость вас приятно удивит.
  • Рекомендуем купить шкаф в нашем магазине, а также ссд накопители с доставкой по Днепропетровску.
  • Быстро и удобно заказать гироскутер, обратите внимание на часы, стоимость и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
  • Предлагаем ознакомиться с съемный ssd, либо пк корпус, купить через корзину, это станет лучшим решением.
Зарядний пристрій Greenwave 12-24V, 2*USB 5V/2.4A (CH-CC-224 black)

Зарядний пристрій Greenwave 12-24V, 2*USB 5V/2.4A (CH-CC-224 black) - AT033145

Код товару: AT033145
Немає в наявності
Короткий опис:
Вихідний струм 2.4 А, Тип адаптер, Вхідне підключення прикурювач автомобіля, Кількість USB портів 2xUSB, Тип вихідного підключення USB, Призначення для більшості пристроїв, що живляться постійним струмом,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Вихідний струм 2.4 А
Тип адаптер
Вхідне підключення прикурювач автомобіля
Тип вихідного підключення USB
Сумісність універсальний
Призначення для більшості пристроїв, що живляться постійним струмом
Вхідна напруга 12-24 В
Виробник Greenwave
Опис

Придбати Зарядний пристрій Greenwave 12-24V, 2*USB 5V/2.4A (CH-CC-224 black) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Купивши автомобільний зарядний пристрій, ви завжди будете підтримувати ваші портативні прилади готовими до роботи, навіть коли перебуваєте за кермом свого автомобіля.

Автомобільний зарядний пристрій Greenwave 12-24V, 2*USB 5V/2.4 A (CH-CC-224 black) розрахована для тривалого використання і безпечної зарядки Вашого смартфона, планшета, навігатора, рідера або мультимедійного плеєра. На компактному корпусі АЗУ, який виготовлений з якісного, міцного пластику, розміщені два слоти USB. До них Ви можете підключити свій електронний пристрій за допомогою сумісного з ним дата-кабелю.

Автомобільний зарядний пристрій Greenwave отримує живлення за допомогою слота прикурювача автомобіля. АЗУ має стильний і компактний вигляд і поєднує в собі надійність, практичність і недорогу вартість! Це пристрій дозволить вам завжди комфортно відчувати себе в дорозі не турбуючись про те, що ваш телефон або планшет перестануть працювати по причині розряду.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 5.0

Схожі товари
особисті дані