Окуляри віртуальної реальності Grand-X GRXVR03W - AT033158 - купити Віртуальна реальність - окуляри в Києві й Україні, доступні ціни на Окуляри віртуальної реальності Grand-X GRXVR03W - AT033158 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Окуляри віртуальної реальності Grand-X GRXVR03W

Окуляри віртуальної реальності Grand-X GRXVR03W - AT033158

Код товару: AT033158
Немає в наявності
Короткий опис:
Джерело сигналу смартфон, Вбудовані навушники немає, Діагональ смартфона 3.5" - 6", Матеріал пластик, Колір білий, Додатково регулювання відстані між лінзами, регулювання відстані до об'єкта,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Источник сигнала смартфон
Диагональ смартфона 3.5" - 6"
Матеріал пластик
Колір White
Додатково регулювання відстані між лінзами, регулювання відстані до об'єкта
Виробник Grand-X
Опис

Придбати Окуляри віртуальної реальності Grand-X GRXVR03W Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Grand-X White (GRXVR03W) – це неймовірно прості і зручні у використанні окуляри віртуальної реальності. З'єднайте їх зі смартфоном і насолоджуйтеся світом 3D фарб.

Перед використанням потрібно всього лише встановити на смартфон додаток з Google Play або AppStore і вставити телефон в спеціальний слот очок. Готове. Запускаємо додаток, вставляємо рамку зі смартфоном в корпус очок і насолоджуємося.

З окулярами Grand-X White (GRXVR03W) Ви зможете не встаючи з місця відвідати музей в іншій країні, покататися на американських гірках в Діснейленді, пограти по-новому в улюблену гру або подивитися адаптоване відео на YouTube, яких з кожним днем стає все більше. Ви і самі можете перетворити свій ролик у формат 3D за допомогою спеціального додатка.

Окуляри Grand-X White (GRXVR03W) сумісні зі смартфонами, чиї параметри не перевищують 160 x 82 x 10 мм, а значить з більшістю. Виробники подбали також про виступаючих бічних кнопках, укомплектувавши пристрій м'якими вставками. Також на обох бічних панелях розташовані роз'єми для кабелю зарядного пристрою і навушників. Якщо у вашому телефоні кнопки гучності або включення розташовані так, що вони можуть примусово натискатися корпусом очок, в комплекті є спеціальна прокладка, яка допоможе цього уникнути.

Надягати окуляри легко і швидко. вони чудово тримаються на голові і щільно прилягають, повторюючи контури особи. Ні дискомфорт, ні попадання світла не завадить Вам насолоджуватися світом віртуальних мрій.

Ви також зможете налаштувати під себе лінзи. Вони рухаються окремо, що дозволить без праці налаштувати різкість і підігнати їх під відстань між очима. Використовуйте якомога більше додатків: відсуньте передню кришку і відкрийте огляд для камери смартфона.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані