Комп'ютер BRAIN TOP GAMER B50 (Knifehead) - AT033183 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер BRAIN TOP GAMER B50 (Knifehead) - AT033183 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

Комп'ютер BRAIN TOP GAMER B50 (Knifehead)

Комп'ютер BRAIN TOP GAMER B50 (Knifehead) - AT033183

Код товару: AT033183
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Тип ПК Ігрові, Зовнішні порти і роз'єми 5 х Audio, 1 х SPDIF optic, 3 х Display port, 2 х DVI, 2 x HDMI, Оптичний привід DVD±RW, Матеріал корпусу сталь, Колір чорний,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник BRAIN
Тип ПК Игровые
Оптичний привід DVD±RW
Матеріал корпусу стальной
Колір Чорний
Опис

Придбати Комп'ютер BRAIN TOP GAMER B50 (Knifehead) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Комп'ютер BRAIN TOP GAMER B50 (Knifehead) — тільки найкраща якість, тільки максимальна продуктивність, тільки новітні рішення і технології. Ви хочете отримати максимум в усьому — тоді Brain Top Gamer B50 створений спеціально для вас.

Brain Top Gamer B50 — це комп'ютери преміум класу, зібрані на базі ексклюзивних компонентів, ретельно підібраних і протестованих кращими фахівцями нашої компанії. Це топовий сегмент систем, який відповідає найкращим характеристикам показників якості та продуктивності. Вибираючи комп'ютер Brain Top Gamer B50 ви визначаєте для себе рівень ваших нових можливостей: - ігри з максимальними налаштуваннями деталізації і використанням всіляких ефектів; найкраща картинка при перегляді Full-HD Video; прискорена робота з 3D графікою; мінімальний час обробки потокових даних.

Найостанніші досягнення в області цифрових технологій в поєднанні з багатим досвідом створення систем є відмінною рисою комп'ютерів серії Brain Top Gamer B50 створені для ефективного виконання ресурсоємних завдань і обробки графіки з використанням швидкодіючої пам'яті, потужного процесора і відеокарти. Дана серія задовольнить потреби навіть найвимогливіших користувачів.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
Василий Александрович
27-07-2020 23:03:24
Обожаю играть в видеоигры. Конечно, я не профессионал, но трачу на это занятие много времени. Решил обновить ПК, так как старый уже не перестал справляться с некоторыми функциями. Очень мне понравилась модель BRAIN TOP GAMER B50 (Knifehead), которую я выбрал на сайте А-Техно. Цена – вполне нормальная для качественного игрового железа. Я оформил кредит прямо в магазине. Доставили это чудо мне бесплатно, в день заказа. Я еще не изучил все характеристики, но работает он просто фантастически.
Переваги:
Качественная работа с 3Д, дополнительные порты для подключения мониторов
Недоліки:
Не нашел
особисті дані