Котушка Lineaeffe TeamSpecialist Speed Pro 20 (1227142) - AT033522 - купити Котушки в Києві й Україні, доступні ціни на Котушка Lineaeffe TeamSpecialist Speed Pro 20 (1227142) - AT033522 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • Предлагаем ознакомиться с аппарат полировки, либо файловый сервер, купить через корзину, это станет лучшим решением.
  • Предлагаем вам товар машины, купить с доставкой в Мариуполь, рекомендуем вам банкнот, цена вас приятно удивит.
  • Выгодные цены на материалы 3d принтеров, предлагаем вам сделать выбор лобзики электрические и заказать с доставкой в Никополе.
  • Рекомендуем купить vr в нашем магазине, а также ссд жесткий диск с доставкой по Каменскому.
  • Быстро и удобно купить usb, обратите внимание на умные часы, цена и наличие на складе - все детали можно узнать на сайте.
Котушка Lineaeffe TeamSpecialist Speed Pro 20 (1227142)

Котушка Lineaeffe TeamSpecialist Speed Pro 20 (1227142) - AT033522

Код товару: AT033522
Наявність уточнюйте у менеджера
Короткий опис:
Кількість підшипників 6+1, Розмір 2000, Призначення матчева, Тип безінерційні, Запасна шпуля так, Вага, г 300 г,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Количество подшипников 6+1
Розмір 2000
Призначення матчевая
Передаточное число 6.2:1
Вместимость шпули 0.25 мм / 100 м, 0.20 мм / 155 м, 0.18 мм / 190 м
Виробник Lineaeffe
Тип безынерционные
Опис

Придбати Котушка Lineaeffe TeamSpecialist Speed Pro 20 (1227142) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Котушка рибальська являє собою невелику котушку з ручкою для намотування волосіні. Барабани котушки розраховані на намотування від 30 м до 400 м волосіні. Деталі котушки виготовляються з кераміки, графіту, пластмас і металу (алюмінію, анодованого дюралюмінію, високолегованої нержавіючої сталі, титану, бронзи). Котушки бувають : інерційні, безінерційні та мультиплікаторні.

Дозволяє збільшити дальність закидання насадки до 100 метрів. Котушка на вудилище також полегшує виважування крупної риби. Про безінерційні: Так само розрізняються по потужності і швидкості проводки приманки і виведення риби. Зазвичай для карпового лову використовуються котушки великих розмірів з передаточним числом 3, 8...5, 0. Тобто за 1 оборот рукоятки ротор робить вказане число обертів навколо шпулі. Чим менше число, тим потужніше котушка при однакових інших параметрах. Для матчевого лову часто використовують котушки з великим передавальним числом, від 5, 5 до 7, 5. Це забезпечує швидке вимотування снасті при лові на дальніх дистанціях. Приміром 40-60 метрів.

Котушка

Lineaeffe TeamSpecialist Speed Pro 20 (1227142)

- це серія швидкісних матчевих котушок. Котушки оснащені алюмінієвою дрібною шпулею і запасною глибокою графітовою шпулею. Особливості: мала вага, висока якість зборки і компонентів. Сучасний дизайн і зручність використання допоможуть вам реалізувати найсміливіші рибальські амбіції. При виготовленні всі котушки даної марки проходять контроль якості.

Продукція фірми Lineaeffe користується заслуженим попитом вже не один десяток років. Її історія бере початок в 1980 році, в провінції Болонья, місто Сан-П'єтро-ін-Казале, що на півночі Італії – на території, де понад півстоліття тому винайшли однойменну вудку «Болонку». Саме тому в асортименті Lineaeffe присутня така різноманітність болонських і махових вудилищ. За кілька десятиліть компанія зарекомендувала себе у розробці високоякісних і доступних за ціною товарів, які відповідають практично всім вимогам сучасного ринку рибальських снастей. А доказом цього є успішна участь в найбільших риболовних виставках світу, таких як EFTTEX і China Fish.


Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані