Котушка Shimano Sedona 2000 FE (SE2000FE) - AT033573 - купити Котушки в Києві й Україні, доступні ціни на Котушка Shimano Sedona 2000 FE (SE2000FE) - AT033573 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Котушка Shimano Sedona 2000 FE (SE2000FE)

Котушка Shimano Sedona 2000 FE (SE2000FE) - AT033573

Код товару: AT033573
Немає в наявності
Короткий опис:
Кількість підшипників 3+1, Розмір 2000, Призначення спінінгова, Тип безінерційні, Запасна шпуля не має, Вага, г 250 г,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Количество подшипников 3+1
Розмір 2000
Призначення спиннинговая
Передаточное число 5.0:1
Вместимость шпули 0.25 мм / 120 м, 0.20 мм / 195 м, 0.18 мм / 215 м
Виробник Shimano
Тип безынерционные
Опис

Придбати Котушка Shimano Sedona 2000 FE (SE2000FE) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Котушка Shimano Sedona 2000 FE (SE2000FE) має легкий і компактний корпус, забезпечена системою коливань Varispeed II, яка забезпечує плоску і плавну укладання волосіні на шпулі. Це сприяє акуратним забросам на далекі відстані. Грамотне виконання в поєднанні з підшипниками високої якості надає котушці максимально плавний хід, який зазвичай зустрічається у більш дорогих моделей. Нова Sedona FE - красива котушка з видатними технічними характеристиками.

AR-C SPOOL. Стандартна шпуля від Shimano, створена за концепцією ARC. Шпуля ARC має передню кромку спеціальної форми, завдяки якій досягається зменшення діаметра витків волосіні при занедбаності, що значно знижує дотик волосіні комля вудлища і проміжних кілець. Зниження тертя дозволяє зберегти енергію в початковій стадії занедбаності і, як наслідок, збільшити дальність при менших зусиллях.

MCompact Body. Корпус зроблений з композитного матеріалу XGT-7, який є покращеною версією заслужив довіри рибалок XT-7. Більш міцний і легкий корпус забезпечує чітку роботу котушки в найважчих умовах. Varispeed II. Система коливання. Працює на двох різних швидкостях і забезпечує плоску і плавну укладання волосіні в шпулі. Це в свою чергу сприяє безаварійним забросам на довші дистанції. Super Stopper II. При встановленому режимі блокування зворотного руху, вільний рух рукоятки виключено завдяки системі Super Stopper II. Практичні переваги цього безвідмовно працює підшипника включають установку індикатора клювання з невеликим кроком збільшення чутливості, чим забезпечується більш швидка підсікання.

Dyna-Balance. Система динамічного балансування ротора котушки. Зменшує хитання під час вилучення. Підвищує чутливість і плавність. За допомогою комп'ютерногобалансування інженери перерозподілили вагу ротора, що призвело до зниження вібрацій, практично до нуля. Power Roller. Спеціальний жолобчастий дизайн ролика значно знижує скручування і є великою перевагою.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані