Обігрівач Rotex RAS15-H - AT034035 - купити Обігрівачі в Києві й Україні, доступні ціни на Обігрівач Rotex RAS15-H - AT034035 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Обігрівач Rotex RAS15-H

Обігрівач Rotex RAS15-H - AT034035

Код товару: AT034035
В наявності
399 грн
Короткий опис:
Тип інфрачервоний, Потужність 800 Вт, Установка підлоговий, настільний, Колір білий, Тип живлення електромережа, Тип управління механічне,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник Rotex
Колір White
Тип инфракрасный
Потужність 800 Вт
Установка настольний, напольний
Тип питания электросеть
Тип управления механічна
Додатково световой индикатор работы, защита от перегрева, защита от опрокидывания
Габариты (В х Ш х Г), мм 615 x 415 x 375 мм
Опис

Придбати Обігрівач Rotex RAS15-H Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

ТМ Rotex – побутова техніка, яка поєднує в собі якість, надійність, функціональність, стиль і привабливу ціну. Покупці цінують продукцію ТМ Rotex за практичність і доступну ціну, яка стає вирішальним фактором вибору при здійсненні покупки. Згідно з даними досліджень продукція ТМ Rotex користується популярністю серед покупців завдяки гармонійному співвідношенню ціни і якості. Продукція ТМ Rotex — це широкий асортиментний ряд побутової техніки, що задовольняє стандартам якості, за доступними цінами. Rotex – круглий рік і для кожної родини.

Мобільний інфрачервоний обігрівач Rotex RAS15-H допоможе швидко обігріти невелике приміщення, при цьому економно витрачаючи електроенергію. Rotex RAS15-H має кварцовий нагрівальний елемент, можливість вибору режиму роботи з двох запропонованих варіантів, забезпечуючи при цьому безшумну роботу. До того ж прилад передбачає просте і зрозуміле механічне управління, а також надійний захист, як від перегрівів, так і від опіків. Корпус Rotex RAS15-H виконаний з якісного термостійкого пластику, а сучасний дизайн дозволить встановити його в будь-якому приміщенні.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.7

Схожі товари
особисті дані