Мобільний телефон HTC U Ultra 4/128Gb Brilliant Black (99HALU052-00) - AT034597 - купити Телефони мобільні в Києві й Україні, доступні ціни на Мобільний телефон HTC U Ultra 4/128Gb Brilliant Black (99HALU052-00) - AT034597 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

Мобільний телефон HTC U Ultra 4/128Gb Brilliant Black (99HALU052-00)

Мобільний телефон HTC U Ultra 4/128Gb Brilliant Black (99HALU052-00) - AT034597

Код товару: AT034597
Немає в наявності
Короткий опис:
Діагональ екрану 5.7", Оперативна пам'ять 4 Gb, Ємність акумулятора 3000 mAh, Вбудована пам'ять 128 Gb, Роздільна здатність екрану WQHD (2560х1440), Покоління зв'язку (2G /3G/4G) 4G, 3G, 2G,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник HTC
Диагональ экрана 5.7
Оперативная память 4 ГБ
Поколение связи (2G/3G/4G) 2G, 3G, 4G
Беспроводные подключения Bluetooth, NFC, Wi-Fi
Основная камера 12 Mpx
Операційна система Android 7.0
Колір Чорний
Кількість ядер 4
Тип дисплея Super LCD5
Форм-фактор моноблок
Фронтальна камера 16 Mpx
Навигация A-GPS, BDS, GPS, ГЛОНАСС
Частота процесора 2.15 ГГц
Формат SIM-карты Nano
Стандарты связи (GSM) 1800, 1900, 850, 900
Процесор Qualcomm MSM8996 Snapdragon 821
Расширение памяти microSD (TransFlash), до 256 Gb
Функции камеры HDR, автоматическая, вспышка, геотегинг, панорама, распознавание лица
Мультимедиа видеоплеер, игры, мобильные сервисы Google, музыкальный плеер, социальные сети
Органайзер будильник, диктофон, заметки, календарь, калькулятор, мировое время, Секундомер, телефонная книга, часы
Інтерфейси і підключення USB 3.1 (Type-C)
Особливості 2.05", Sapphire crystal glass, Secondary display 160x1040 pixels
Встроенные датчики G-Sensor, гіроскоп, датчик приближения, цифровой компас
Размеры (мм) 162.4 x 79.8 x 8 mm
Вага 170 г
Разрешение экрана WQHD (2560х1440)
Емкость аккумулятора 3000 мАч
Опис

Придбати Мобільний телефон HTC U Ultra 4/128Gb Brilliant Black (99HALU052-00) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Додайте барв у повсякденне життя
Неймовірно стильний смартфон з 5.2-дюймовим екраном, ергономічним дизайном і високотехнологічної апаратної конфігурацією відображає концепцію свободи самовираження. Працює під управлінням Android з фірмовою оболонкою HTC Sense, яка адаптується під власника і робить повсякденні завдання простіше. Смартфон демонструє відмінну продуктивність у додатках, дозволяє робити розкішні знімки і забезпечує соковиту картинку під час геймплея або перегляду фільмів. HTC U Play – барвиста життя починається з цього моменту.

Самовираження в кожній деталі
Новинка від HTC – справжня знахідка для тих, хто прагне проявити свою індивідуальність. «Переливається» дизайн ефектно підкреслює симетрію девайса і дозволяє «грати» відблисками світла на поверхні в залежності від кута нахилу. Металевий корпус забезпечує міцність і високу експлуатаційну надійність смартфона. Дисплей захищений склом Corning Gorilla Glass останнього покоління. Пристрій зручно лягає в долоню завдяки ергономічним заокругленими гранями.

Зафіксуйте яскраві мнговения
Основна камера з роздільною здатністю 16 Мп і подвійним світлодіодним спалахом допоможе зберегти важливі моменти навіть в умовах недостатньої освітленості. Оптична стабілізація дозволяє вдвічі збільшити витримку і повністю компенсувати будь тремтіння, щоб запобігти ефект «розмивання» фото. Автоматичний режим зйомки HDR забезпечує барвисті знімки з природною передачею кольорів і високим контрастом. Передбачена запис відео в дозволі Full HD, щоб ви могли зберегти ще більше яскравих історій.

Селфи на мільйон
HTC U Play оснащений фронтальною камерою з роздільною здатністю 16 Мп і діафрагмою f/2.0, щоб ваші селфи були ідеальними при будь-яких умовах зйомки. Смартфон робить портретні знімки у двох режимах: з роздільною здатністю 16 Мп і застосуванням технології UltraPixel. Перший режим дозволяє отримати яскраві і максимально деталізовані фотографії. А завдяки технології UltraPixel світлочутливість камери зростає в 4 рази, що забезпечує чудову якість селфи і в умовах сутінків, і в романтичному напівтемряві.

Адаптується під вас
Смартфон оснащений технологією HTC Sense Companion. Керування пристроєм голосом, не торкаючись його, і все завдяки вбудованій системі розпізнавання мовлення. Достатньо кілька слів, щоб встановити будильник, відправити SMS або призначити зустріч. Смартфон навчається вашим звичкам і аналізує дії, щоб вчасно нагадати взяти в поїздку акумулятор, забронювати готель або виїхати раніше на роботу через затори. У вас з'явиться розумний помічник для виконання повсякденних завдань.

Смартфон, який чує Вас
Сканером відбитка пальця в смартфоні зараз нікого не здивуєш, тому HTC робить акцент на іншій технології – аналізом будови вушного каналу за допомогою звукових імпульсів. Функція USonic визначить особливості вашого слуху, щоб підлаштуватися під вас і забезпечити оптимальне звучання в навушниках. Ви почуєте найдрібніші деталі улюблених треків і глибину басів у фільмах і динамічних іграх.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.8

Схожі товари
особисті дані