Комп'ютер Lenovo Ideacentre 510S-23ISU (F0CU002VUA) - AT035048 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер Lenovo Ideacentre 510S-23ISU (F0CU002VUA) - AT035048 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комп'ютер Lenovo Ideacentre 510S-23ISU (F0CU002VUA)

Комп'ютер Lenovo Ideacentre 510S-23ISU (F0CU002VUA) - AT035048

Код товару: AT035048
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i5, Модель відеокарти GeForce 930A, Тип ПК Мультимедійні, Об'єм встановленої пам'яті 8 ГБ, Вид Моноблок, Кількість ядер 2 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник INTEL, Lenovo, nVidia
Вид моноблок
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти GeForce 930A
Об'єм HDD 1 ТБ
Операційна система Windows 10 Home
Типи внутрішніх накопичувачів HDD
Оптичний привід DVD±RW
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Чіпсет SOC
Тип пам'яті DDR 4
Аудиоконтроллер HDA (High Definition Audio)
Мощность блока питания 90 Вт
Колір White
Тип экрана сенсорное
Максимальна роздільна здатність Full HD (1920x1080)
Вес, кг 4.4
Опис

Придбати Комп'ютер Lenovo Ideacentre 510S-23ISU (F0CU002VUA) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Ideacentre AIO 510S — компактний і легкий, і в той же час стильний. Він відрізняється безрамковий сенсорним дисплеєм з широкими можливостями регулювання і підвищеним рівнем продуктивності. Додай до цього підтримку дискретної відеокарти і об'ємний стереозвук — цей моноблок стане прекрасним рішенням для відпочинку і розваг.

Приголомшливий безрамковий дисплей
Моноблок Lenovo Ideacentre AIO 510S обладнаний 23-дюймовим безрамковий Full HD дисплеєм, виготовленим з використанням технології Advanced In-Cell Touch (AIT). Вона дозволяє значно зменшити вагу і товщину екрану, забезпечує яскравість і чіткість зображення.

Швидке підключення до мережі за допомогою Wi-Fi або Bluetooth®
Шукаєш мультимедійний онлайн-центр для всієї сім'ї? Ideapad 510S тобі відмінно підійде. Завдяки підтримці Wi-Fi 802.11 b/g/n або a/c і Bluetooth 4.0 ти отримуєш потужний пристрій для передачі аудіо - та відеоконтенту на всі домашні пристрої.

Тонкий, легкий, регульований
При мінімальній товщині всього 7,2 мм і вазі 4,4 кг моноблок 510S — це стильне і елегантне рішення за доступною ціною. До того ж цей ПК економить місце на робочому столі, а нахил екрану можна регулювати від -5 до 30 градусів для комфортного перегляду під будь-яким кутом.

Створений для розваг
Моноблок 510S розроблений спеціально для розваг. Завдяки процесорам Intel® Core™ i7 6-го покоління і дискретній відеокарті NVIDIA® GeForce GT930A він стане відмінним рішенням, щоб дивитися фільми, слухати музику або грати в комп'ютерні ігри. Крім того, цей ПК підтримує технологію Dolby® Home Theatre®, яка знижує рівень шуму, оптимізує роботу динаміків і забезпечує об'ємний стереозвук.

Висувні порти і камера
Оціни продуману конструкцію моноблока 510S, оснащеного висувним концентратором портів. Це не тільки зручно, але і корисно для забезпечення додаткової безпеки, так як ти зможеш сховати камеру і USB-порти, поки вони не використовуються.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані