Монопод для селфі Yunteng selfi Monopod Z07-5S Red + кнопка через 3,5" (35692) - AT035090 - купити Інше в Києві й Україні, доступні ціни на Монопод для селфі Yunteng selfi Monopod Z07-5S Red + кнопка через 3,5" (35692) - AT035090 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

Монопод для селфі Yunteng selfi Monopod Z07-5S Red + кнопка через 3,5" (35692)

Монопод для селфі Yunteng selfi Monopod Z07-5S Red + кнопка через 3,5" (35692) - AT035090

Код товару: AT035090
Немає в наявності
Короткий опис:
Матеріал нержавіюча сталь, Мінімальна висота 23.5 см, Максимальна висота 100.5 см, Вага 0.158 кг,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Матеріал нержавіюча сталь
Вага 0.158 кг
Минимальная высота 23.5 см
Максимальна высота 100.5 см
Виробник Yunteng
Опис

Придбати Монопод для селфі Yunteng selfi Monopod Z07-5S Red + кнопка через 3,5" (35692) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Yunteng selfi Monopod Z07-5S Red + кнопка через 3, 5' (35692) - це універсальний телескопічний монопод, призначений для зйомки сэлфі, групових портретів, а також будь-яких фотографій, де необхідний широкий кут огляду. Пристрій оснащений провідним управлінням, володіє максимальною довжиною в розкладеному положенні близько одного метра, і сумісний з будь-яким смартфоном, оснащеним роз'ємом 3, 5 мм

У складеному стані довжина монопода Yunteng Aux Z07-5S складає всього 23, 5 см. Він зручний в перенесенні і не займе багато місця в рюкзаку або ручній поклажі. Аксесуар виготовлений з алюмінієвого сплаву, за рахунок чого має малу вагу і витримує максимальне навантаження до 500 грамів. Зручна рифлена поверхня рукоятки монопода виконана з силікону і володіє відмінними протиковзкими властивостями. Надійна фіксація смартфона забезпечується спеціальним адаптером, що йде в комплекті.

Особливості:
- Компактні розміри і мала вага
- Підходить для смартфонів будь-яких марок
- Телескопічна конструкція
- Кабель 3, 5 мм для підключення до пристрою
- Спеціальний адаптер в комплекті ,

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.6

Схожі товари
особисті дані