Комп'ютер INTEL NUC (BOXNUC7I5BNK 950955) - AT035091 - купити Комп'ютери в Києві й Україні, доступні ціни на Комп'ютер INTEL NUC (BOXNUC7I5BNK 950955) - AT035091 в інтернет-магазині цифрової техніки та електроніки А-Техно
Часто задаваемые вопросы
  • ⌛️ Какой у вас график работы?

    ⏰ Мы работаем по следующему графику: - понедельник — пятница: с 9-00 до 19-00; - суббота: с 9-00 до 14-00

  • 🛠 Куда мне обращаться по вопросам послегарантийного ремонта и сервисного обслуживания?

    💡 По вопросам послегарантийного ремонта и обслуживания Вы можете обращаться в официальные сервисные центры производителей, а также в наш сервис, где высококвалифицированные специалисты всегда с радостью помогут в решении Ваших проблем.

  • 🚛 Как осуществляется доставка по Украине?

    🚚 Доставка по Украине производится с помощью курьерских служб Украины. С их списком Вы можете ознакомиться более подробно в разделе "Оплата и доставка".

  • ❓ На какие товары предоставляется гарантия?

    ✅ Гарантия предоставляется на товары в зависимости от сервисной политики производителя. Срок гарантии указан в описании каждого товара на нашем сайте. Подтверждением гарантийных обязательств служит гарантийный талон производителя или гарантийный талон нашего магазина.

Комп'ютер INTEL NUC (BOXNUC7I5BNK 950955)

Комп'ютер INTEL NUC (BOXNUC7I5BNK 950955) - AT035091

Код товару: AT035091
Немає в наявності
Короткий опис:
Серія процесора Intel Core i5, Модель відеокарти Iris Plus Graphics 640, Тип ПК Barebone система, Об'єм встановленої пам'яті без ОЗП, Вид Неттоп, Кількість ядер 2 ядра,

Доставка кур'єром по Києву 120 грн.

Самовивіз

Доставка по Україні перевізниками, згідно тарифів

Детальніше про доставку

Гарантія визначається виробником

Обмін / повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про гарантії
Характеристики
Основні
Усі
Виробник INTEL
Тип ПК Barebone система
Вид Неттоп
Серия процессора Intel Core i5
Модель відеокарти Iris Plus Graphics 640
Об'єм встановленної пам'яті без ОЗУ
Операційна система без операційної системи
Типи внутрішніх накопичувачів без накопичувача
Беспроводная связь Bluetooth, Wi-Fi
Форм-фактор памяти SODIMM
Тип пам'яті DDR 4
Додатково Kensington lock slot
Матеріал корпусу алюминий
Расположение блока питания зовнішній адаптер живлення
Мощность блока питания 65 Вт
Колір Чорний
Опис

Придбати Комп'ютер INTEL NUC (BOXNUC7I5BNK 950955) Ви можете у компанії "А-ТЕХНО", оформивши замовлення на цьому сайті через корзину або зателефонувавши нам за вказаними телефонами.

Intel® NUC стимулює створення нових моделей мініатюрних комп'ютерних пристроїв, призначених для великих компаній, малого і середнього бізнесу, університетських комп'ютерних лабораторій і телефонних центрів. Нові комплекти Intel® NUC7i5BNK, створені на базі процесора Intel® Core™ i5-7260U vPro™, пропонують ідеальне поєднання продуктивності та надійності там, де простої неприпустимі. Технологія Intel® vPro™ допомагає дистанційно керувати ремонтом, скорочуючи витрати часу на рішення апаратних проблем на 66%, а програмних проблем — на 88% і забезпечуючи вашим покупцям необхідний рівень надійності і готовності. Завдяки передовим функціям, реалізованим у процесорі Intel® Core™ i5 vPro™, ваші покупці отримають продуктивність, необхідну, щоб використовувати кошти відеоаналітіки для створення повідомлень, орієнтованих на потрібну аудиторію. А завдяки підтримці трьох дисплеїв вони зможуть доставляти повідомлення відразу на кілька екранів. Підтримка роздільної здатності 4K робить пристрій ідеальним для цифрових інформаційних панелей з відеоаналітикою, цифрових кіосків, інтелектуальних торговельних автоматів і для заміни ПК.

Послідовний порт дозволяє підключати успадковані вбудовані пристрої, тому ви зможете налаштувати Intel® NUC для широкого спектру сценаріїв використання, включаючи касові термінали. Змінна кришка ще більше розширює можливості індивідуальної настройки, включаючи нові моделі використання з технологією NFC і USB-роз'ємами. Трансформуйте ваш бізнес, впровадивши засоби колективної роботи на базі «розумної» і підключеної інфраструктури для переговорів і зустрічей, за допомогою міні-ПК NUC7i5BNK і Intel® Unite™. Комплект Intel NUC NUC7i5BNK підтримує можливість встановлення твердотільного накопичувача M. 2. Це дозволить вашим покупцям організувати локальне зберігання всіх файлів або використовувати переваги високошвидкісного енергоефективного форм-фактора M. 2, який сприяє мінімізації часу завантаження і підвищення надійності.

Компанія a-techno

Дивитися весь опис
* Увага: Зовнішній вигляд, характеристики і комплектація товару можуть відрізнятися від вказаних на нашому сайті. Опис товару на сайті створюється на основі характеристик взятих з офіційних сайтів виробників, або паспорта виробу.

Рейтинг сторінки: 4.5

Схожі товари
особисті дані